Hele familien

Hele familien

tirsdag den 29. maj 2018

Så gik der en weekend igen

Meget af vores tid i øjeblikket bliver helt klart brugt på lille Gimli. Han er flyttet ind og er ved at finde sin plads. Eller ......  han prøver i hvert fald. 

Vores andre hunde har taget godt imod ham. Han har lært, at gamle Dazzler skal man kun lege med, når Dazzler selv inviterer, og han har lært, at Hazel har stort set ingen grænser. Hun er bare sød. Han spiser (og der kommer noget ud i den anden ende), han sover om natten og han trives. 


Lørdag var der underligt nok ingen stævner i kalenderen, så jeg prøvede at komme til lydighedstræning, men træningen var selvfølgelig aflyst den dag. Så måtte vi jo finde på noget andet, og det blev til en socialiceringstur til Næstved.

Vi gik over torvet og op til Spejdersport for at hilse på Andreas. Det tog laaaaaaaang tid, for Gimli skal jo hilse på alle og smage på alt. Og så blev han også nødt til indimellem bare at sidde og kigge 😍

Vi havde taget Hazel med som støttepædagog (hun har faktisk heller ikke fået mange byture), og vi endte med at beslutte os for at spise frokost hos "Alt Godt", hvor vi kunne sidde udenfor i det dejlige vejr.


Frokosten blev den her flotte burger med 3 slags tomater og lækkert oksekød. Hold nu op, den var lækker.


Og hundene tog sig en lur. Hazel kunne måske huske fra ferien i Østrig sidste år, hvor vi jo ofte spiste ude, at man bare skal lægge sig ned og slappe af - og lille Gimle fulgte trop. Det er da dejligt at kunne sidde ved en rimelig befærdet gågade og spise sin frokost med 2 så afslappede hunde.Efter turen til Næstved tog vi et smut til Sorø, så farmor også kunne få hilst på det nyeste familiemedlem.


Resten af dagen gik med afslapning i haven og med at gøre klar til stævne i Holbæk søndag.

Hver gang vi præsenterer Gimli for noget nyt, så er vi altid meget spændte på hans reaktion. Han havde jo været "med" til stævne i Ribe i pinsen, men der var alting så nyt og anderledes - så vi var spændte på, hvordan han ville tage det denne weekend. Han tog det helt roooooligt. 


Han har hilst på mange hunde og mennesker, hygget i sin lille hundegård og snuppet sig en lur indimellem.Bent havde meldt sig med 3 hunde. Blitz og Bent fandt ikke helt melodien om formiddagen, men til gengæld vandt de både spring 3 og spring åben.


Tough'Y var ikke helt "in the mood". Om det er varmen, eller om han bare ikke gider løbe agility, ja det er jo ikke til at vide. Vi må se, hvad tiden bringer.

Hazel til gengæld, hun kørte med klatten. Efter en forholdsvis svær AG1, hvor vi bare holdt en fest og løb hurtigt - i forskellige retninger - så løb hun fejlfrit i spring 1 og begge de åbne klasser. Hun brillierede endda med at vinde AG åben. Det er nu rimeligt specielt at stå som nummer 1 foran garvede hundeførere med hunde, der har løbet i mange år. Dygtig brun hund! Jeg er totalt vild med hendes attitude, når vi er til stævner. Hun fjoller og bider i snoren hele vejen til start, men i samme sekund, jeg sætter hende klar foran første spring, ja så er hun fokuseret og koncentreret. Der er ro på vores starter. Det er en totalt vildt fed følelse. 


Søndagen blev laaaaaang. Der var dommeraspirant på, at det tager tid. Og det SKAL tage tid. De nye aspiranter skal jo til at finde deres egne ben at stå på i forhold til banebygning og den slags.

Men jeg gad under ingen omstændigheder køre hjem og lave mad, så det blev til en dejlig gang sushi, som vi tog med fra Sorø. Så kunne vi også lige få bilen tømt og hundene ind, uden at maden blev kold.

Ingen kommentarer: