Hele familien

Hele familien

søndag den 1. maj 2011

Øj - tiden løber

--- og jeg synes ikke jeg er særlig god til at opdatere bloggen for tiden, men nu må den have en ordentlig omgang.
Vi starter tilbage med påsken. Igen i år havde vi tilmeldt os til Gåsahoppet i Sverige, og da det var anden gang vi var der, så var vi meget bedre forberedt end sidste år.
Camping foregår for de flestes vedkommende på en grus-parkeringsplads, hvor byens unge åbenbart plejer at køre ræs. De kommer i hvert fald jævnlig forbi og ræser rundt, men vi havde en fredelig plet ved siden af Gitte og Preben.
Vi kørte op torsdag aften (stævnet går over fredag og lørdag) og vi havde god mad med hjemmefra. Hakkebøf fra den gode slagter og steaks til om lørdagen. Nye udenlandske kartofler og rødvin. En lille cider til madlavningen. Så kan det vist ikke blive meget bedre.

For Dazzler var det første gang han skulle prøve kræfter med kunstgræsset, og da Dazzler hele tiden har været lidt forsigtig første gang med nye ting, så var vi noget spændte på, hvordan han ville tage det. Men hold da op, hvor han kørte med klatten om fredagen. Pind i AG1 og Spring 1 med flotte placeringer og en 8. plads i spring åben. Ticket havde det straks sværere. Hun virkede som om al støjen og virakken (der var rigtig mange hunde på meget lidt plads) var noget overvældende. Zippo og jeg talte hver sit sprog fredag. Måske var det, som Pia sagde, fordi vi var i Sverige. Jeg kastede i hvert fald et svensk AG-cert væk med en for hurtig back-komando. Øv. Dårlig fører. Herunder er Bent til præmieoverrækkelse - igen!

Lørdag løb Dazzler kun åbne baner, og da var han nok kørt træt i sit lille hovede. Ticket var stadig lidt ustabil, men kom dog flot fejlfri igennem spring åben. Zippo og jeg talte pludselig samme sprog :-) Vi var dog stadig lidt uenige i AG3, og i spring 3 burde vi have haft en berøringsfejl , men det fik vi ikke, så vi endte på en 7. plads - fejlfri. Hm.....

Der var flere Foula-hunde i Sverige, og vi måtte ud i et forsøg på at fotografere de 3 kuld-søskende: Zippo, Crazy og Brezy. Desværre var de ikke helt enige i vores fotoplaner, så det blev en noget rodet resultat.

Alt i alt havde vi et par dejlige dage i det svenske, og på vej hjem var vi lige forbi Pia og hvalpene. D.v.s. det kan godt være at vi kom for at se hvalpe, men Ronja mener nu, at Bent kun kommer for at besøge hende - og det er nok ikke helt forkert. De har i hvert fald noget sammen, de to.

Hvalpene som på det tidspunkt var 2 uger, bliver stadig sjovere og sjovere - her er det dog nr. 2 der tager sig en slapper i min hånd.

Mandag i påskeferien havde vi besøg af Ina og Søren. Det blev til en hyggelig frokost på terassen og en dejlig lang travetur på stranden.

Og så snuppede vi lige en kort uge på arbejde, inden næste weekend kastede sig over os.

Lørdag skulle vi have været til en fødselsdag som desværre blev aflyst. Vi valgte så at holde os en fridag, så vi tog til Slagelse og handlede, hvorefter vi hentede farmor til en tur ud i det smukke forårslandskab og grill på terassen. Det var rigtig hyggeligt.

Søndag tog vi så til Albertslund og løb agility, og det blev noget af en dag. Bent og Dazzler fik pind i både ag og spring, så Dazzler er nu rykket op i klasse 2. Sådan. Godt gået af Lillefyren. Og dertil fik de så 2 DM-udtagelser med hjem. Ticket startede lidt rodet, men endte med en fejlfri spring 2 sidst på dagen. Desværre med placering som nr. 5, men et flot løb. Zippo og jeg startede med en lille misforståelse (læs: førerfejl) i AG3. Resten af banen trænede jeg felter, så dem havde vi helt styr på. Derefter vandt vi spring 3, blev nr. 2 i spring åben og nr. 4 eller 5 i AG-åben (kan ikke helt huske det), så vi fik også 2 DM-udtagelser med hjem. Så er vi halvvejs! Og jeg nød igen at have det der gode samarbejde med Zippo.

Midt på eftermiddagen begyndte regnen. Jeg synes godt man kan fornemme på billedet, at det nærmest "står ned i stænger" i horisonten. Og desværre kom det også hen over os, så vi kom hjem med vådt telt og våde sokker.
Nu skal vi lige have os en ostemad og et glad rødvin, og så må vi hellere blive klar til endnu en uge på arbejde. Næste weekend er det så Hillerød der kalder.

Ingen kommentarer: