Hele familien

Hele familien

søndag den 22. maj 2011

Maxi-Zoo Cup i Viby

Igen i år deltog vi i Maxi Zoo Cup - som sædvanlig velorganiseret og arrangeret af DKK-Viby med Tutte-Thorleif og Sophie i spidsen, suppleret op med en masse gode hjælpere. Det er altid en fornøjelse at være i Viby: campingforholdene er fine, der er mulighed for bad, flotte præmier, god forplejning og super baner at løbe på.

Bent og Dazzler lagde hårdt ud fredag, hvor der var 2 gange klasseløb. Det blev til 4 oprykningspinde, så nu mangler de kun 1 i ag og 1 i spring - så er de i klasse 3. Rolig nu..... De sidste par dage gik det også fint, dog ikke flere pinde, men nogle gode placeringer i de åbne klasser, og nu er Dazzler klar til DKK-DM. Super flot gået. Det er også dejligt at se, at Dazzler tilsyneladende ikke lader sig gå på af 3 dages stævne. Bent og Dazzler passer så fint til hinanden, og det er så åbenlyst, at rigtig mange bemærker det. Et perfekt match. Herunder et par super billeder det flyvende par, fotograferet af Jeanette Hardis. Tak Jeanette!


Her er Dazzlers AGåben fra søndag, hvor han blev nr. 5:
http://www.youtube.com/watch?v=RIrqDnLis3Y

Ticket har også haft nogle gode løb, og det blev til en flot enkelt placering i en spring-åben klasse.

Zippo er jo desværre belastet af, at jeg har et dårligt knæ for tiden, så mit løb er ikke optimalt. Vi har dog haft nogle rigtig flotte løb, med gode placeringer. Især lørdagen, med 1 førsteplads, 2 andenpladser og 1 3.plads. De kiks der har været er ofte opstået fordi han ind imellem er så over-lydig på banen. Bare et lille vink, og så er han drejet. Dygtig dreng - nogle gange lidt for dygtig. Men vi har i hvert fald ikke haft nogen uoverensstemmelser om hvorvidt ordet "kom" betyder: kom lige nu og her - eller om det betyder, at man godt lige må lave noget andet først. Han har været super at løbe med - som sædvanlig, men denne weekend har han 2 gange haft små uheld, hvilket vi ellers er sluppet for: fredag kom han ud af posen kurende på ryggen, og i dag gled han af balancen, sandsynligvis fordi den var våd af regnen. Men Kirsten massør har haft fingrene i ham, og det ser ikke ud som om der er sket nogen skader. Heldigvis.

Her er Zippo's AG-åben fra lørdag, som vi vandt:
http://www.youtube.com/watch?v=gFiNzdNcpqs

Vi har også haft Paddy og Monty med. Paddy har hygget sig og klaret det fint. Han har fået massage, og Kirsten fandt en del stivhed i hans ryg, som vi har fået anvisninger på, hvordan vi kan arbejde videre med det. Monty hygger totalt når vi er ude til stævner. Han spankulerer rundt i indhegningen og charmer alle, der går forbi, og når vi går tur på pladsen hilser han på alle vennerne, børnene og børnebørnene og charmer sig til mange klap og godbidder. Søde gamle charme-fyr! Han var heldig at få 2 gange massage, og han ser heldigvis fin ud, siger Kirsten.

Fredag havde jeg fået lov af Tutte at låne mikrofonen for at færdiggøre Sheltie-klubbens årlige uddeling af diplomer, sløjfer og pokaler. Vi manglede bl.a. årets senior-sheltie og Nellie's opmuntringspokal. Pokalen er ifølge proportionerne til den mest gakkede sheltie - men det er svært at finde efterhånden. Så jeg "bøjede" reglerne lidt og gav den til en, som jeg helt klart mener trænger til lidt opmuntring, menlig John Larsen, som med sin sheltie Laddie løber i stor klasse som en af de få i Danmark. Han har mange ods imod sig i den klasse, så han fortjener helt klart lidt opmuntring, og det var der heldigvis mange, der var enige i. John blev rigtig glad - og nok også lidt overrasket over pokalens størrelse :-)

De første 2 dage forløb med strålende vejr, men søndag havde DMI lovet regn, og for en gang skyld, så holdt de, hvad de lovede. Vi nåede dog søndag formiddag at få besøg af Ozzy, og det var noget jeg havde glædet mig rigtig meget til. Ozzy er søn af Woogi og Carson, og altså samme kombination som min nye lille Chinook, som jeg skal have om bare 2 uger. Ozzy er en rigtig smuk charmerende lille sheltie, med super godt temperement. Lidt mindre end Zippo i højden, og en rigtig glad fyr.

Ozzy hilste både på Dazzler og Zippo, og de ville begge gerne lege med ham. På billedet ser det godt nok ud som om han er højere end Dazzler, men det er han ikke i virkeligheden. Ozzy mødte også morfar Monty, som der blev hilst på med passende ærbødighed. 1000 tak til Ann og hendes mand fordi I gad køre til Viby, så vi kunne hilse på Ozzy.

Og Ozzy selv - ja han var nok mest utilfreds med, at han ikke fik lov til at løbe rundt inde på agility-banerne - og det fortalte han så højt og inderligt, til alle der gad høre på ham, og til alle de andre. En rigtig sheltie! :-)

Tak til Viby-folkene for endnu en gang at have tryllet et dejligt stævne frem. Vi vil dog anbefale, at I forsøger jer med en ny vejr-ansvarlig næste år, for de 2 sidste år har det regnet "i tove" søndag eftermiddag. Det må da kunne gøres bedre. ;-)Afsted til Brenderup med campingvognen (vi skal til Vejen næste weekend) - nye kartofler med hjem fra en bod ved landevejen, og så var vi hjemme og havde tømt bil da klokken var ca. 20, så vi kunne nå at spise aftensmad med Andreas. Det var dejligt. I morgen kalder arbejdet igen, og tirsdag skal jeg til forundersøgelse med mit knæ. Spændende hvad det ender med.

Ingen kommentarer: