søndag den 29. maj 2011

DcH Vejen - en våd affære

Selv om vejrudsigten havde lovet en del regn, så tog vi optimistiske afsted til Vejen fredag aften. Vi fik da også sat campingvogn og telte op i tørvejr og i god tid. Denne uge var der heldigvis ingen problemer på de fynske motorveje.
Lørdag begyndte i tørvejr, men fra omkring middag regnede det "on - of" resten af dagen. Og det indimellem ret kraftigt. Zippo løb super. En disk i spring 3 fordi jeg skubbede ham forbi et spring og en nedrivning i spring åben, men nr. 1 i begge ag-klasserne. Dazzler løb rigtig fint, men havde lige et par småting der skal trænes lidt på. Det er dog rigtig dejligt at se, at han bliver mere og mere sikker i sin slalom. Så sikker, at han begynder at accellerere halvvejs. Ticket havde også nogle fine løb, men der røg bare en pind eller et felt ind imellem.
I løbet af lørdagen kom den længe ventede opringning fra Pia. Hvalpene var nu hvalpetestede, og Pia havde sovet på resultatet og var nu klar til at fortælle, hvilken hvalp vi fik hver især. Så Helle og jeg stod midt på pladsen med ørerne nede i Helle's telefon for at høre fordelingen. Jeg fik han nr. 1, altså ham med den smalle blis i panden, og jeg her bare så glad.

Vi var færdige med alle løbene allerede ved 15-tiden, så der blev lige tid til en lille lur, inden aftensmaden. Regnen og blæsten tog til, og det var surt, vådt og koldt. Se bare, hvordan regnen drypper fra forteltet - men inde i campingvognen var der dejlig lunt og tørt.



Lørdag aften havde vi meldt os til fælles-grill. Da vi havde spist, trængte vi alle til en kop kaffe og noget dessert. Ingo fik overtalt arrangørerne til at lave en kop kaffe til os, og Bent og Helle kørte afsted til McDonalds efter 25 McFlurry! Det var lige før deres ismaskine var død! Men det var dejligt med dessert - og dejligt at Susanne ville lægge bil til.


Så vi gik i seng til regnens trofaste trommen mod taget. Godt, at vi var trætte efter en hel dag ude i luften, så vi faldt hurtigt i søvn. Heldigvis vågnede vi op søndag morgen til sol og blå himmel, og bortset fra et par små byger i løbet af dagen, så holdt vejret tørt, så vi heldigvis har 2 tørre telte med hjem.

Søndagens løb for Zippo var super. Vi vandt begge klasse 3-løb samt ag-åben. I spring åben rev han en pind, fordi jeg lige skulle prøve noget af. Hm... Samme kombination var heldigvis i spring 3, så vi kunne prøven igen - denne gang uden nedrivning. Dazzler løb fejlfri i ag-åben og blev nr. 2 efter Zippo. Der var mindre end et halvt sekund mellem dem, men tilgengæld næsten 3 sekunder ned til nr. 3. Foulapower! I spring klasse 1 kørte Dazzler i fin stil og vandt klassen - i øvrigt med søster Dreamy som nr. 2, og både Dazzler og Dreamy fik i dette løb deres sidste oprykning til spring klasse 2. Og apropos Foula-power, så var det også rigtig sjovt at Emily og Dreamy. Det er længe siden vi har set dem løbe, og de er bare blevet gode. Dreamy og Dazzler minder meget om hinanden i løbestil. Herunder er det fra venstre Dazzler, Dreamy og Zippo.

Zippo er nu helt klar til begge DM. Allerede 15.30 var vi helt færdige og klar til at køre - og nu kan jeg se Storebæltsbroen forude. Hurra for lille bærbar computer! Det er dejligt at kunne opdatere bloggen mens vi kører.


Og så kan tiden kun gå for langsomt: 3 arbejdsdage forude, og så venter en lang weekend. Torsdag har vi fri (hvad gik galt?). Fredag er der opvisning på Roskilde Dyrskue. Lørdag skal jeg have skannet mit knæ, og vi skal forberede Bents fødselsdag. Og søndag kommer der gæster. Vi krydser fingre for dejligt vejr. Dejligt at der er så mange aktiviteter, så tiden går hurtigt til mandag, hvor jeg kører ud til Pia og henter lille Chinook. :-)

Ingen kommentarer: