Hele familien

Hele familien

mandag den 9. maj 2011

Hvordan får man tid til at gå på arbejde?

Jeg havde for længe siden lovet farmor, at vi skulle køre en tur til København og besøge hendes søster Marie, når sneen var væk - så det blev i fredags, at vi tog vores Københavner-tur. Solen skinnede, og vi nød turen ind mod byen.
Vel ankommet hyggede vi først lidt hos Marie og Poul, og så gik vi lige over Amagerbrogade til Jensens Bøfhus, hvor vi spiste dejlig frokost mens snakken gik. Der blev sagt rigtig mange gange "kan du så huske at ......." Her er farmor og Marie på vej ned mod Amagerbrogade. De er da søde.

Efter dejlig frokost (inkl. en mega-stor dessert) og kaffe satte vi igen næsen hjemad, og det var der så også rigtig mange andre der gjorde. Så fik vi prøvet det! Hold da op, hvor har jeg ondt af dem, der sidder i den kø hver eneste dag.

Lørdag var det tidlig op og afsted mod Hillerød. DKK's dobbeltstævne foregik i strålende sol men strid blæst. Zippo løb rigtig godt. Det blev til en 2.plads i AG3, en 3.plads i SPÅ, et fejlfrit holdløb og en disk, men en god disk. Dazzler var vældig kæk og selvsikker, så han styrede Bent rundt på banen - ikke helt i nummerrækkefølge, men de havde det sjovt! Ticket var desværre noget ukoncentreret, så det blev også til disk hele vejen rundt til hende.
Søndag startede jeg med en mega dumme-fejl, som kostede en disk i spring 3. I Spring åben gik Zippo så ud af slalom (??????), og da jeg ikke så det, så fik vi en disk mere. Så lavede vi en aftale og tog os sammen og vandt AGÅ og løb fejlfrit i AGhold - og derudover vil jeg altså sige, at de 2 diskede løb var super gode løb. Dazzler fortsatte stilen fra lørdag, men løb dog et flot fejlfrit AGhold-løb. Ticket oppede sig og løb fejlfrit i spring åben til en 13. plads og super flot og fejlfrit i spring 2, hvilket resulterede i en pind og oprykning til klasse 3. Dygtig Ticks!

Søndag uddelte vi også Sheltieklubbens pokaler, rosetter og diplomer til årets agility-sheltier. Måske virker det suspekt, når det er mig, der fører regnskabet, at det så var Zippo der blev nr. 1 - men sådan er det altså: oveni alle hans andre flotte resultater i 2010 blev han også årets agility-sheltie i mellem-klassen. Jeg er bare så stolt af ham - men det var også en dejlig dag at have Foula-hund, for ud af de 10 bedste mellem og de 10 bedste små sheltier var der 3 Foula-hunde. Det synes jeg er flot! Christine og Inge hjalp med at dele ud - og tak for hjælpen.

Der blev også uddelt vaser til champion-hunde fra 2010, og da Zippo blev spring-champion sidste år var der en flot blå vase til ham igen.

På vej hjem fra Hillerød var vi lige en tur forbi Pia og hvalpene. Hold da op, hvor de udvikler sig. Selv om de var trætte da vi kom, så var det alligevel sjovt at se, hvor meget de pludselig kan "futte" rundt. De går nu selv ud og ind af hvalpekassen. Her ligger nr. 1 og sover med sin ven.

Og så var det jo faktisk mors dag i søndags, hvilket Andreas - som det gode barn han jo er - selvfølgelig havde husket på. Så da vi kom hjem og sad og hyggede med en kop the og en ostemad, fik jeg dejlige gaver: en lækker krondyr-mørbrad og en flaske god rødvin (kommer nok til at dele med Bent :-)) og en smuk orkidé. 1000 tak Andreas!

Og så var det ellers på hovedet i seng. For hold da op, hvor bliver man træt i hovedet af sådan en gang blæsevejr. Næste weekend er det så Løgumkloster der kalder, og det plejer at være rigtig hyggeligt, så det glæder vi os til.


Billedet herunder (og dem fra uddelingen af rosetter mm) er taget af Christine Ahl. Tak for flotte billeder!

1 kommentar:

Gitte Hoffmeister sagde ...

Stort Tillykke med titlen Årets Agility Sheltie 2010.
Jeg synes absolut ikke at det ser suspekt ud at det er dig der vinder, selvom det også er dig, der fører resultaterne. Enhver, der har et lille kendskab til reglerne for konkurrencen kan med det blotte øje se hvorfor det netop er dig og Zippo, der har vundet titlen. Da både resultatet i Årets AG-hund samt DM indgår, så skal det være en meget stabil og samtidig hurtig ekvipage, der kan opnå 1. pladsen.
Jeg synes at konkurrencen om Årets AG-sheltie giver et super godt billede af hvilken hund, der har været mest succesfuld det pågældende år.