Hele familien

Hele familien

tirsdag den 23. september 2008

Rally i Roskilde

Lørdag og søndag havde vi meldt Meghann, Zoë, Paddy, Monty og Zippo til rally i Roskilde. Meg i ekspert-klassen, de andre i viderekommende. Søndag skulle jeg noget andet, så Bent gik med vores hunde, og Johanna fik lov til at "låne" Monty. :-)

Zippo var kun oppe lørdag, men det lykkedes ham da at skrabe 73 points sammen, så han kunne køre hjem med et bestået. Som man kan se på filmklippet herunder, så havde han et par afstikkere, hvor han begyndte at kede sig. Jeg tror ikke, at jeg trækker vejret i den tid, det tager at gå en rally-bane med Zippo, for så stikker han fra mig. Fuld koncentration hele vejen rundt.Zoë synes bestemt, at hun manglede trygheden i at have snor i far, så hun gik stort set i "sort". Lørdag gennemførte Bent banen med hende, på trods af, at hun overhovedet ikke kunne huske sin sit-komando, men søndag gav de op efter 2 øvelser. Der var ingen grund til at trække hende igennem, når hun nu ikke var glad for det.


Monty gik super. En enkelt øvelse måtte vi lave om, og han fik 92 points. Søndag blev det til 91 points med Johanna.


Paddy var noget ukoncentreret første halvdel af banen lørdag, men så tog han sig sammen og leverede super flot arbejde i sidste halvdel. Det blev dog til 86 points. Søndag var Bent mere på ham fra starten, og de arbejde sig sammen op til 94 points og en 4. plads. Godt gået!
Meghann gik fint lørdag, men jeg var en klovn og glemte, at man ikke må klappe sig på låret i ekspertklassen! Øv Marianne! Det blev til 93 points. Bent var dygtigere om søndagen - han kan godt huske, at man ikke må klappe på låret - så der fik Meghann 95 points! Godt gået Bent og Meghann.


Totalt set et super arrangement, med Lene Dyrner som primus motor. Stakkels Lene fik slet ikke gået op med sine egne hunde! Fine "cafeteria"-forhold og tålelige toiletter. Super sted. Jeg ærgrer mig lidt over, at vi ikke havde meldt gamle Bessie til. Det var sådan et sted, hun ville have kunnet gå en fin rally-bane. Nå, men det gør vi en anden gang. De flotte fotos er taget af Tommy Tell - tak Tommy!

Ingen kommentarer: