Hele familien

Hele familien

lørdag den 6. september 2008

DM for hold 2008 - nu med flere billeder


I dag har vi løbet DM for hold, arrangeret af FUFA. Monty og jeg deltog på holdet "Det lille lyntog", bestående af Charlotte og Alanna, Julie og Chili, Eva og Speedy og så os. DM for hold løbes over 2 baner: en springbane og en agilitybane.


På springbanen var vi super gode og kom igennem med 4 fejlfrie hunde, hvilket sikrede os en foreløbig 2. plads. I AG var vi lidt mere sjuskede og fik (med undtagelse af Charlotte) nogle feltfejl med os på vejen. Alligevel blev det til en 3. plads til Lyntoget, og det synes jeg var rigtig flot, vores løb taget i betragtning.


Så vi drog hjem med en en stor flot gul buket, en pokal, en flaske rødvin og en pose med gode ting fra Olivers. Og se selv på billedet, hvor stolt Monty er. :-)


Vores store hold bestående af Kurt med Saga og Moss, Jette med Trunte og mig selv med Ticket klarede sig knapt så godt. Efter springbanen lå vi midt i feltet, men i ag gik det rent galt, og vi endte langt nede i rækken - men vi havde det sjovt, og Ticket havde nogle super løb.

1 kommentar:

Pia sagde ...

Tillykke og hvor ser Monty far stolt ud. Skulle jeg lige sige fra datter Woogi......