Hele familien

Hele familien

onsdag den 29. juni 2011

Kursus med de super seje 6

Vores kursusdage i Ødis-Bramdrup er nu godt i gang. Faktisk er det allerede sidste dag i morgen. Alle er ved at være godt brugt, men vi har det fantastisk. Lærer mange nye ting og får afpudset nogle af de gamle.
Tirsdag afaten havde vi besøg af Mette og bror Upsi. Det var bare så herligt at se, hvordan de 2 drenge tumlede sig i 2 timer i indhegningen. Hold da op, hvor de hyggede. Og da Mette var kørt igen gik der ca. 3 minutter, så sov Chinook som en sten - nærmest til næste morgen.
Her er gaden hvor vi bor, fotograferet i morgen-disen på vej til træning.

Og her er vores flotte "spisestue" hvor vi indtager dagens måltider.

'Chinook kommer med ned til træningen, og er i sit bur mens vi løber. Det fungerer fint. Her tager han et overblik over banenerne inden dagens træning går i gang.

Og her sidder sødee Maria med sine gode venner Dixie og Mojo. Maria er fast inventar på vores uge-kurser, hvor hun tusser rundt og hygger sig med alle vennerne, både de 2- og 4-benede. Og dem er der rigtig mange af, for Maria er en sød og kærlig pige.
Her er Bent og Dazzler i gang på Tina Mette's bane. Dazzler har i den grad overrasket Bent. Hold da op, hvor de to har fået meget ud af de her dage.
Vores hold i år består af 6 fantastiske mellemhunde. Selv om der er 2 rimelig urutinerede hunde imellem, så er vi alle 6 gamle garvede hundeførere, og vi har kæmpe udbytte af at se hinanden løbe og lære af det foruden alt det vi lærer af de 3 fremragende instruktører: Christian Eybe fra Tyskland, Johanna og Tina Mette.


Her er Energiske Enzo:

Og her griner Zuper Zeje Zippo:

Her har vi søde Silje:

Og her troner prinsessen: Dejlige Dixie

Dynamiske Dazzler er også medFor ikke at glemme Amazing Audi, der bare har lært så meget de her dage.


Et helt fantastisk dejligt hold. Tak til jer 5 for godt sammenhold og kammeratskab.

Ingen kommentarer: