Hele familien

Hele familien

mandag den 13. juni 2011

Dazzler var stjernen i Ribe i pinsen

Ja ja - hele blog-indlægget var skrevet søndag aften, selv om jeg var ved at falde ned af stolen af træthed. Og da jeg så skulle udgive - UPS :-( Væk var hele teksten. Kun billederne var tilbage. Så op på hesten igen og forfra.

Pinsen startede dejligt med at vi alle 3 havde fri fredag. Bent kørte til Skælskør efter morgenbrød - Andreas og jeg gik til stranden med hundene. Zippo nød at badebroen var kommet op, så nu kunne han få sig en ordentlig svømmetur.
Chinook følger interesseret med i, hvordan Zippo går ned ad trappen og ud i vandet. Godt han havde sele og snor på den lille, for ellers var han da endt på hovedet i baljen også, med alle hans krumspring.


Pinsen stod på Kingsmoor Cup afholdt af Ribe Hundevenner, og da vi erfaringsmæssigt ved, at de er super dygtige til af afvikle stævner, så glædede vi os til en forlænget weekend i Jernvedlund. Det var Chinooks debut i campingvogn, men det tog han nu - som alt andet indtil videre - i stiv pote. Han har nok hilst på minst 100 søde hunde og lige så mange mennesker i weekenden. Samtidig har han mødt barnevogne, kørestole, blafrende telte, børn i massevis - alt sammen ikke noget han kunne blive rystet over. Sej lille fyr.


Lørdag kom Dream og Upsi på besøg. De 3 små fyre tog sig en ordentlig omgang, og til sidst gik de omkuld. Hvor var det hyggeligt at se dem igen.


Lørdagens løb for mit vedkommende var noget la la. Jeg vandt AG åben, men blev disket i resten. Bent og Dazzler kørte super og fik 2 fejlfrie åbne klasser. Det tegnede godt for finaledeltagelsen.
Da vi ikke måtte have biler i campingområdet, havde vi alle 6 hunde inde i campingvognen om natten. Siddegruppen i den ene ende blev lavet om til hundehotel, og her står Monty og Ticket og lurer på, om de dog ikke snart får noget mad. Lørdag aften havde vi hyggelig grill sammen med Pia, Henrik, Ina og Johanna.


Vi lå meget tæt i campingområdet. Der er godt nok et pænt stykke over til den anden side, men der var ikke langt til bagboen og naboerne. Heldig havde vi søde naboer hele vejen rundt. Her ligger Paddy og nyder solen søndag morgen.


Søndagens løb gik lidt bedre. Zippo og jeg var nu nede på 1 disk ud af 3 løb, mens Bent og Dazzler stadig styrede fejlfrit gennem de åbne klasser. Sådan Bent og Dazzler: klar til finalen, placeret som bedste hund og som en ud af kun 2 hunde med 4 fejlfrie løb.


Både for Chinook og Viva var stævnet deres første - så de blev af og til rigtig trætte. Og når man er træt, så er det godt at have en ven at putte med. Her tager de 2 sig en lille lur op ad hinanden.


Finalen blev afviklet på en bane tegnet af Jens Nilsson fra Sverige. Det var en fair - ikke urimelig svær bane, men alligevel var der ikke mange fejlfrie hunde igennem. Måske fordi førerne presser lidt mere i en finale, hvor der er foder for 2000,- kr. på spil.


Foula-hundene var fint repræsenteret med 2 små og 2 mellem. Hos de små var det Crazy og Nete samt Dweet og Susanne. Her er det Crazy og Nete i fuld fart mellem 2 tuneller.


Og her er det Susanne med Unique. Seje seje Susanne, der næsten ikke havde nogen stemme - klarede at løbe med 3 af finalens små hunde, og ovenikøbet at vinde finalen med Unique. Godt gået.


Zippo startede som nr. 3 hos mellemhundene. Han lagde desværre ud med at rive første pind. Da jeg så det tænkte jeg, at så kunne jeg jo lige så godt give den fuld skrue+++ resten af vejen, så vi fløj gennem banen, og kom i mål stadig kun med den ene nedrivning.
Jeg gik lige så stille ned mod teltet, mens jeg kiggede på mine konkurrenter. Hm.... de blev enten diskede eller lavede fejl. Måske skulle jeg lige stoppe op og vente lidt? Jo, nu var der kun 2 hunde tilbage, og jeg førte stadig, så nu skulle vi i hvert fald med til æresrunden. Inden jeg nåede ned havde næstsidste hund også lavet fejl, så jeg førte stadig da Bent skulle løbe som sidste hund.
Desværre fik Bent handlet Dazzler udenom spring nr. 3, så det blev til en disk. Øv, for det kunne have været rigtig sjovt, hvis Bent havde vundet. Nå, men der kommer flere finaler for Bent og Dazzler, det er jeg sikker på.

http://www.youtube.com/watch?v=98j4NL4B8uw&feature=related

Her er så vinderne af finalen i Kingsmoor Cup 2011: Susanne og Unique, mig og Zippo samt Sarah og Succes. Bemærk, at førernes højde svarer nøje til henholdsvis lille, mellem og stor klasse :-)
Tilbage var så en AG3 og tunnelkuller. Zippo vandt tunnel-kuller, og Dazzler blev nr. 4. Rigtig sjov bane, og svært at holde hovedet klart, når vi faktisk på det tidspunkt var rigtig meget trætte.


Eneste minus på hele weekenden var, at man havde henlagt præmieoverrækkelsen for finalen til sidst i programmet. Det betød, at rigtig mange var kørt hjem. Der var stort set kun dem tilbage, der vidste at de skulle have en præmie for et eller andet. Det var lidt kedeligt. I mellemhundenes finale blev Gitte med Zinnia nr. 3 og Stine med Zuggi nr. 3.Så var der bare tilbage at pakke det sidste i campingvognen og give sig ud i pinse-trafikken, som nu forløb gnidningsfrit for vores vedkommende, og ca. 19.30 var vi hjemme i Bisserup med en flok trætte hunde.

Ingen kommentarer: