Hele familien

Hele familien

mandag den 27. juni 2011

DcH Odense samt 1. dag på kursus

FERIE - FERIE - FERIE

Endelig blev det ferietid. Fredag skulle jeg lige runde arbejde for at lave løn, og bagefter var jeg en tur i Sorø. Det var farmors fødselsdag, og jeg havde lovet at komme med brød og være "pige i huset" Det blev en rigtig hyggelig formiddeag hos farmor. Ved middagstid afsted efter Bent i Næstved, og så var det bare om at komme hjem og få de sidste ting puttet i campingvognen og afsted vestpå.l

Den overordnede plan var stævne i Odense lørdag og søndag, kursus i Ødis Bramdrup mandag til fredag og stævne i Ødis Bramdrup næste lørdag og søndag. Vi startede fredag med at køre til Ødis Bramdrup og slå lejr. Der stod 3 andre campingvogne, men der var ingen mennesker. Vi fik sat fortelt op og gjort det hele klart. Det var en dejlig fornemmelse. Klokken blev godt nok næsten 22 inden vi fik aftensmad, men skidt pyt med det.

Lørdag morgen stod vi op og kørte til Odense. Vi havde aftalt med Helle med Boss og Dream, at de skulle holde plads ved siden af dem, så Dream og Chinook kunne lege med hinanden, og det skal jeg love for, at de fik gjort. Hvor er de bare søde! Her er der fuld gang i legen, mens onkel Joker ser til, at det går rigtigt for sig.
Næste morgen tog jeg lige et par billeder, så man kan se, hvor bart der var på campingpladsen.

Det blev til et par gode dage i Odense. Ticket løb sig til en 9. plads i spring åben søndag. Dazzler vandt AG åben lørdag (delt førsteplads med Sarah og Layney) og vandt sping 2 og fik en pind. Zipppo trænede felter i de åbne agility-klasser, og det gik rigtig godt. Lørdag vandt vi ag3 samt tunnel-kuller. Søndag blev det til en del disk, men samtidig til nogle fede løb, hvor jeg fik afprøvet nogle ting. God fornemmelse!


Da vi kom tilbage søndag eftermiddag havde vi fået naboer. Faktisk var der kommet en del vogne, og de myldrede ind resten af eftermiddagen og aftnen. I år er det 4. år vi holder ugekursus, og rigtig mange er gengangere. Det er rigtig sjovt, nærmest som en stor familie.


Underviserne i år er som tidligere Johanna og Tina Mette, og som noget nyt Christian Eybe fra Tyskland. Bent og jeg er på samme hold, og det er rigtig dejligt, for så kan vi se hinanden løbe. Vi startede på Christians bane, og der var masser af udfordringer at tage fat på. Andre måder at handle på, som blev afprøvet. Ud over os består holdet af Sarah med Audi, Thorleif med Dixie, Anne Marie med Silje og Niels med Enzo. En dejlig homogen gruppe, som i dag har været gode til at leve med i hinandens løb.På Tina Mette's bane var temaet "udenom + blindcross". Her er Anne Marie og Silje for fuld fart.

Smukke Zippo ligger pænt i græsset og venter på, at det bliver hans tur.

Og her kommer Bent og Dazzler i fuld fart. Først udenom.....

Og så kryds.......... Dygtig lille Dazzler.

Hold da op, hvor var vi trætte, varme og fulde af nye indtryk, da vi var færdige.


Som sædvanlig blev der serveret fremragende aftensmad, og nu er roen faldet over lejren. Bent har været oppe og løbe lidt med Ticket, og Monty har også fået en tur. Chinook har fået lidt af sin hvalpetræning, og alle hundene ligger nu og sover rundt omkring. I morgen skal vi starte hos Johanna, og det glæder vi os til.

Ingen kommentarer: