Hele familien

Hele familien

fredag den 1. maj 2009

En dejlig start på weekenden

Vi kom hjemmefra næsten som planlagt - og Bent hentede mig på arbejde kl. 14. Så satte vi næsen mod Jylland (surprise) - denne gang Trelde Næs Camping, hvor vi skulle bo under stævnet i Fredericia.

Vi fik anvist en dejlig plads - langt fra alt og alle, men vi har jo cyklen, hvis det bliver tvingende nødvendigt at bevæge os hen i den anden ende af campingpladsen (f.eks. for at bade). :-)


Hundene nyder det. De er med alle 8. Selv gamle Bessie, som jo ikke har været så meget med på camping, fordi hun altid har været hjemme hos Andreas, ser ud som om hun synes her er dejligt.


Vi har grillet kyllingebryst og fået salat og nye kartofler, slappet af, nydt solnedgangen og hygget os, så nu er vi ladet godt op med positiv energi til i morgen.

Dagens store spørgsmål bliver, om Zippo kan få kontakt til sine hjerneceller, eller om der ligger en hormon-barriere rundt om dem. Det bliver spændende.

2 kommentarer:

Pia sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud. Woogi, Ronja og jeg krydser fingre for Zippo, han skal nok klare det :-)

Johanna sagde ...

Nøj hvor der det bare hyggeligt ud, og skønt at Bessie har fået lov til at komme med :o) Vi tager turen til Aalborg imorgen tidlig...uha hvor skal jeg op tidligt for jeg har besluttet mig for at vaske hunde imorgen tidligt arggghhhhh