Hele familien

Hele familien

lørdag den 2. maj 2009

1. dag i Fredericia

Hurra - Zippo og jeg har fundet hinanden igen, på trods af, at Ticket stadig er meget i løbetid. Det har givet os 4 super løb i dag. 2 fejlfri, 1 med en nedrivning og 1 disk. Men flotte løb! Jeg er meget stolt af, at han kan kapere det, når jeg ser, hvor påvirket han er af Tickets løbetid. Og dagen sluttede med, at vi fik den sidste pind i AG1 og dermed oprykning til AG2. Dygtig Zipzap!

Julie har løbet med Meghann, og de er bare så glade og søde at se på. Mange mennesker har efterhånden løbet med Meghann, men der har aldrig været nogen, som Meghann har været så glad for. Det ser bare så godt ud, når de løber sammen .

Monty har som sædvanlig hygget sig. Det ene løb blev med Bent, da jeg samtidig løb på den anden bane, et løb blev en disk, da Monty festede hele banen rundt, uden at høre på mig - og det sidste var flot og fejlfrit.

Ticket......... Tja, hun har været hormonforstyrret så det vil noget. Når hun løber er det super, men så ind imellem går hun helt i coma.

Og Paddy har haft fine løb. Det er lige som om han bliver en lille bitte smule bedre for hvert stævne i øjeblikket, så Bent er meget glad.

Dazzler - ja han har banket Dweet :-) og hygget sig med en masse andre hunde.

Nu glæder vi os til i morgen.¨


1 kommentar:

Pia sagde ...

Tillykke Zippo og Marianne :-) Hvor er det lækkert at høre at I har fundet hinanden igen, jeg sagde det jo :-)