Hele familien

Hele familien

lørdag den 13. december 2008

En helt obligatorisk ting

I denne uge passer vi Spooky, Soda og Monty. Det går bare så fint - vi deler dem lidt op (har babylåger i huset af samme grund), og alle ser ud til at trives og hygge sig. Ticket er vild med Soda, og Paddy elsker, når han og Spooky får lov til at tage sig en ordentlig drenge-tur. Det er rigtig sjovt at se deres indbyrdes relationer. Meghann synes stadig, at Soda er en lille irriterende møgunge, og alligevel skal Soda hen og vimse under hendes næse hele tiden, som om hun prøver at indynde sig. Selv om her er meget liv i huset, så fungerer det fint - det kræver bare en god logistik - men vi har jo prøvet det før.


Dagen i dag startede ellers rigtig dejligt. Andreas og jeg tog Soda, Spooky, Monty og Bessie en tur på stranden. Vi gik hjemmefra i måneskin kl. 7, og i løbet af den næste time blev det lyst. Det var rigtig dejligt, og hundene nød turen. Så hjem til morgenmad, som Bent havde klar. Uhm...


Efter morgenmaden kørte vi en tur til Sorø. Andreas og Bessie tog til farmor og farfar - og Bent og jeg kørte ud og træne med Zip, Meg, P, Tic og Zoë. En herlig formiddag i dejligt vejr. Banen var god at løbe på, og alt var helt super, indtil jeg lige kastede en bold til Meghann efter hendes sidste løb. Da hun kom tilbage med bolden sagde Birgit: hun har blod på sit ben! Øv øv - det var den ene ulveklo, der var revet af, da hun løb ud efter bolden. Nå, men vi kørte ud til farmor og fik vasket benet. Neglen var helt af, og hun haltede ikke, men alligevel konsulterede vi lige dyrlægevagen, som heldigvis var vores egen Niels fra Rude. Hvor heldig har man lov til at være? Niels mente, at hvis neglen var af, og det ikke var varmt og rødt, så skulle vi bare holde det rent og spraye med vores antiseptiske fyrrenåle-ildelugtende spray - og så i øvrigt holde øje med det. Puha, der sparede vi lige 1.000 kr. :-) Meghann ser ikke generet ud, men man kan godt se, at det er ubehageligt. Stakkels Meg.


Nå, det blev en lang historie uden relation til overskriften - men den helt obligatoriske ting, når vi passer hunde, er det store "vi passer hund-billede" - og denne gang ser det sådan ud. Er de ikke søde alle sammen? Det synes vi i hvert fald!!!

2 kommentarer:

Pia sagde ...

Hold da op godt i ikke skulle til dyrlæge, og sikken et flot billede især med de to sheltier som er med på....

Hazyland Border Collies & Biscuit sagde ...

God bedring til Meg :-(
Stakkels pige!