mandag den 9. juni 2008

Bornholm - Østersøens perle :-)

Og ingen tvivl - Bornholm viste sig virkelig fra sin bedste side denne gang. En weekend med et helt fantastisk vejr - næsten for meget af det gode. Men vi klager ikke :-) Hellere sol og varme end regnvejr.

Vi tog afsted hjemmefra fredag eftermiddag, og "landede" på campingpladsen "Lyngholt Familiecamping" ca. kl. 22. om aftenen. Den søde forpagter ventede oppe på os, så vi kunne få udleveret nøglen til vores herlige hytte - en rigtig lille luxus-perle, med eget bad og toilet. Vi installerede hurtigt og stille alle 6 hunde og gik i seng, for stævnet startede tidligt lørdag morgen.


Lørdag stod vi tidligt op og kørte til Østerlars, hvor stævnet skulle afholdes på den lokale sportsplads - et ideelt sted til et stævne af den størrelse. Fine toiletforhold, et hyggeligt lille cafeteria og en god plan bane.

Vi satte telt op og kom igang med at løbe. Dette var Bents første stævne med 3 hunde - jeg havde begrænset mig til 2 - men Bent klarede det super flot. Både konditionsmæssigt, men også i forhold til at håndtere forskellige handlinger til forskellige hunde.

Jeg vil især fremhæve Bents løb med Ticket, som bare bliver flottere og flottere. Lørdag løb de 2 fejlfrie åbne klasser og hentede dermed 2 DM-udtagelser. Og ud af weekendens 6 løb blev Ticket ikke disket en eneste gang. Paddy var en rigtig "nisse". Han rev en masse pinde undervejs, men han var sikkert også påvirket af varmen. Monty var en lille super-dreng, han leverede 6 flotte løb over weekenden, og jeg tror, de var fejlfrie alle 6. Ikke så hurtige - men sikre og med super kontakt. Zoe og Meghann hyggede sig i senior-klasserne, hvor Meg vandt et par stykker om lørdagen. Det er lige noget, der passer de 2 små mus. Og lille Zippo nød bare at være med og blive behørigt beundret af alle de Bornholmske venner - og så i øvrigt få lov til at træne lidt på den opstillede opvarmningsbane.

En lille flok fra Sorø Hundevenner havde også fundet vej til Bornholm - og weekendens gladeste smil, sad på Charlotte, som sammen med Alanna havde en håndfuld fantastiske løb! Super samarbejde mellem hund og fører, og flot tempo. Godt gået Charlotte!

Søndag fejrede vi Bent's fødselsdag. Sorø-flokken havde medbragt flag og gaver - og Bent kvitterede med kage. Den bedste fødselsdagsgave var dog, at Ticket og Bent vandt spring2, desværre med en lille smule tidsfejl.


Resultater fra stævnet vil om nogle dagen kunne hentes her: www.dkk8.dk.

Vel tilbage i hytten ved 17-tiden havde vi en flok ekstremt rolige hunde - se f.eks. Monty og Ticket:



Jeg gik en dejlig lang tur med Zippo og Meghann. Vi gik ned gennem Finnedalen og ud til vandet. Det var helt fantastisk. Og hundene nød rigtig at kunne løbe løse og snuse i skoven.
Om aftenen hentede Bent fødselsdags-middag i Allinge, som vi nød mens vi så dagens løb på video. Så var det bare tidligt i seng, for mandag morgen ringede vækkeuret 4.45!!!! Og her kommer så det meget relevante spørgsmål: er der nogen bedre måde at starte dagen på, end at støvsuge? Nå, jamen hytten skulle jo gøres ren, så det var bare ud i bilen med hundene, og så i gang med støvsugeren. Hm..... Alligevel kom vi afsted til færgen i fin tid og havde en hyggelig overfart sammen Charlotte Dalgaard og Morten fra Hvalsø.
Jeg har en del flotte billeder fra Bornholmerturen, og dem vil jeg på et tidspunkt forsøge at lægge ud i et album under vores hjemmeside, men det bliver nok ikke lige de første par dage. :-)
Næste weekend går det så løs hos Hillerød Hundevenner. Vi ses!

1 kommentar:

Johanna sagde ...

Stort tillykke med de flotte resultater :o) Og forsinket tillykke med fødselsdagen til Bent!!!