søndag den 15. september 2024

En helt almindelig uge ......... eller noget!

Phew, det har været 2 weekender med en uge imellem, hvor der er sket en masse ting - både af de gode og de mindre gode. 

Hvis vi starter med sidste weekend, så havde vi den helt igennem sjove (og også lidt hårde) oplevelse, at stå på stand for Henne Pet Food på Store Hestedag på Roskilde Dyrskueplads, sammen med Peter.
Det blev en weekend med mange spørgsmål, en del svar, masser af forskellige hunde, gensyn med en masse mennesker, som vi ikke har set i meget lang tid, og masser af snak. 


Vi mødte simpelthen de smukkeste, sødeste og mest charmerende hunde og deres ejere den weekend. Og ja, det er hårdt for fødderne, men vi gør det gerne igen. Det var en kæmpe oplevelse. 


Mandag blev vi klar over, at det var nu, det var tid for Blitz. En hård beslutning, men også en rigtig beslutning på det tidspunkt. Blitz har været en del af vores liv i 11 år. Hun var den blideste hund, man kan tænke sig, og hun elskede alle hunde og især alle mennesker. En af de seneste sjove oplevelser var til Jutlandia Cup, hvor hun fik lov til at komme med til præmieoverrækkelse. Der kastede hun sig uden skrupler ud i at score en lækker ung hanhund. Der var hun da ligeglad med, at hun var 13 år. 

På vej hjem fra træning mandag aften kørte vi i øvrigt i det her smukke lys fra solnedgangen. 


Vi føler os meget privilegerede over at at have haft Blitz i så mange år. Og ikke mindst over, at hun i år var med på ferie i Sverige, hvor hun gerne gik med på vores forholdsvis korte morgenture.


Heldigvis har vi verdens dejligste dyrlæge, så da jeg ringede til Peter tirsdag morgen fik han os uden problemer passet ind i eftermiddagens program, og som sædvanlig fik vi med Peters empatiske og kærlige hjælp sendt Blitzepigen godt af sted. 


Tirsdag var i øvrigt også vores 36 års bryllupsdag. Tænk, 36 år. Det er helt fantastisk - og vi snupper lige nogle flere! 

Resten af ugen gik som sædvanlig: rally onsdag og agility torsdag, men forude ventede noget så underligt som en næsten hunde-aktivitets-fri weekend. Vi havde 1000-vis af planer, men prioriterede dog også at slappe af og hygge. 
Lørdag gik vi amok med bilen. Alle bure kom ud, alle tæpper/underlag blev kasseret eller vasket. Bilen blev fejet og støvsuget og alle bure gjort rene. Med lidt hiv og sving fik vi også sat dem ind igen, og samtidig lavet lidt fornuftig opbevaringsplads til ting og sager. Oj, hvor vi følte os godt tilpas bagefter.

Vi nåede oven i købet en tur i skoven sidst på eftermiddagen. Da bloggen trængte til et nye billede for oven, så snuppede vi det store kamera med, men desværre blev billederne ikke kniv-skarpe. Jeg er dog ret tilfreds med motiverne. 


Det er altid en fornøjelse at tage billeder af Gimli. Det må være noget med hans farver, der spiller så fint i lyset. Men det blev da et fint billede af Bent og hans "drenge". 💙💙


Det var straks sværere med mine "tøser". De gider ikke sidde ved siden af mig - men hvis jeg rejser mig og står ved siden af, så er det ok. 💓💓

Søndag var dagsprogrammet - ud over en del kontorarbejde - arbejdsdag i klubben og fotografering af årets DM-deltagere. Det var primært havearbejde, og det kan virkelig ses, at der blev knoklet. Jeg tror, at indkørslen er blevet dobbelt så bred. 
P.S. Rummanden på billedet herunder er Bent. 😍


I år sender DcH Næstved 8 hundeførere, 10 hunde og en fanebærer til DM (der mangler desværre nogen på billedet). Det er simpelthen godkendt og i orden, efter at vi i mange år har været 3-4-5-stykker. Kæmpe stort tillykke til os alle sammen og masser af held og lykke til DcH DM 2024.


 

Ingen kommentarer: