Hele familien

Hele familien

onsdag den 20. september 2017

KAF-cup med Årets-hund-finaler

Sidste udendørs stævne i DKK-regi var KAF-cup, med kampen om årets agilityhund, årets all-round hund og årets hold. Bent var inviteret til at dømme, og han skulle også løbe med Blitz - og jeg skulle løbe med Tough'Y.

Bent og Blitz' bedste løb var et meget meget smukt AG 3 lørdag, som gav dem en flot 7. plads ud af 70 hund. 

Tough'Y har løbet på holdet "De umulige", og vi lå rimelig godt til pokal og buket inden stævnet. Men min dumme ankel og meget fugtig luft gjorde, at mine løb i weekenden ikke blev særlig fremragende, da hverken ben eller lunger fungerede optimalt. Det blev til et fint AG2 med Totten lørdag. Det gav oven i købet en pind i bogen, men var desværre uden for præmierækken. Resten gik ikke så fantastisk. Han er jo en lille fintfølende fyr, og han mærker hurtigt, når jeg ikke er på dupperne. Så laver han sit eget lille show, som ikke altid går i den retning jeg gerne vil. Sådan er Totten bare - det kan jeg ikke lave om på. Det er helt anderledes, når Bent løber med ham, for Bent kan løbe hurtigt og samtidig have overskud til at fange ham de kringlede steder. Men pyt - han er alligevel verdens sødeste og dejligste lille Tot. 

Jeg fik også et enkelt springløb med Blitz, fordi Bent skulle dømme spring 3. Vi blev godt nok disket, men det var et super fedt løb. Det er bare så meget anderledes at handle en hund, der løber frem af sig selv. Og Blitz kan så mange ting. Tak for lån, Bent.

Lørdag aften spiste vi sammen med Birgitte og Midni. Det var rigtig hyggeligt - og det var så årets sidste aften i campingvogn. Det er altid lidt vemodigt. Nu skal den tømmes og gøres ren, så den er klar til næste år.
Hundene nyder også at være i campingvognen, og efter sådan en stævnedag, ja så er Tough'Y meget træt og nyder at putte hos sin far.

Søndag startede med styrtende regnvejr, men i løbet af formiddagen blev det helt sommerligt. Og når man nu ikke er kvalificeret til at løbe i finalen om årets hund, ja så kan man jo lige så godt gøre sig det lidt mageligt og nyde kampen fra første parket. Hazel hyggede også. Hun har heldigvis evnen til at ligge fuldstændig afslappet ved siden af ringen, selv om der bliver løbet. Dygtig hundepige.

Trods en meget våd og fedtet bane, så blev der "givet gas" og vist meget flot agility. Stort tillykke til vinderne.

Det lykkedes for Tough'Ys hold at bevare vores tredieplads, og vi var allerede begyndt at glæde os til en flot buket blomster, som der er tradition for. Men sikke en skuffelse. Af en eller anden grund havde DKK (lød meldingen) kikset med leveringen, så der var hverken pokaler eller blomster til holdene, kun til de individuelle placeringer. Nu får vi så pokaler og blomster til det første internationale DKK-stævne næste år. Men det er jo ikke det samme. Holdene har kæmpet hele året, og alle ved, at der er de der flotte buketter til de 3 første hold i hver størrelse. Det er ofte også sådan, at nogle af dem, der ellers ikke placerer sig i top 3 her har muligheden for at komme hjem med en af de eftertragtede buketter. Og det kunne være håndteret meget mere elegant, end det blev her. Alle holdene gik hjem med et håndtryk og en lang næse - men man kunne have sendt en stafet i byen efter noget vin eller stukket os et par bon'er til præmieboden.


Men bortset fra kikseren med hold-konkurrencen, ja så kørte stævnet super godt. Det er helt tydeligt, at her er tale om en klub, der har stor erfaring i at afholde stævner. Også dem af en vis størrelse. Så stor ros til KAF for søde kompetente hjælpere og fin stævneafvikling.

Og så måtte vi jo bare trøste os med lidt god mad og en flaske bobler, da vi kom hjem.

Ingen kommentarer: