Hele familien

Hele familien

søndag den 10. september 2017

Det' vores bryllups dag i dag, tra la la la la la la

Dem har vi haft nogen stykker af, tra la la la la la la
Så fejrer vi med dans og sang (ups - nej)
den gode ide vi fik den gang 💕

Og hvordan kan man fejre sin 29-års bryllupsdag bedre, end til et agility-stævne?Nå ja, egentlig må vi hellere begynde med lørdagen - hvor Bent kørte til Ødis Bramdrup for at løbe stævne. På trods af en punktering undervejs, så blev det til en rigtig fin dag, hvor Bent løb med Blitz, Dazzler og Tough'Y. Det gav gode resultater - bedst i eftermiddagens løb. Men desværre gjorde regnen, at der ikke rigtig er nogen gode billeder.

Hazel og jeg blev hjemme og tog til træning for første gang i lang tid. Det kniber jo med at nå i stævnesæsonen. Vi gik spor og lavede felt-søg, og Hazel var simpelthen så sej.

I dag stod vi så knap så tidligt op. Vi sov helt til kl. 5. Og så kørte vi til Frederikssund, som skulle holde deres første agility-stævne. Det slap de rigtig fint fra. Selvfølgelig med lidt små ting, som kan forbedres, og som de garanteret har styr på næste år. De havde i hvert fald styr på vejret. Solen skinnede stort set hele dagen, og vi har igen fået røde kinder.

Og manden i mit liv havde selvfølgelig sørget for blomster til mig - nu det var vores bryllupsdag.Tough'Y løb ca. 100 gange bedre end sidste weekend (eller også var det mig). Vandt AG1 og rykkede op i klasse 2. Blev disket på sidste forhindring i AG åben fordi han faldt af balancen, vandt Spring 2 og Spring åben. Ret sejt af lille Tot.
Dazzler løb 2 springløb, som han vandt (nå ja, der var kun ham i klassen), men han løb hurtigt og fejlfrit, og han var rimelig tilfreds med sig selv bagefter.
Og Blitz løb 4 fine løb med små detaljer, der lige skubbede hende væk fra førstepladserne. Hun blev dog nr. 2 i AG3 og nr. 2 i spring åben, hvor især spring åben var et super flot løb.
Om eftermiddagen kom Ina og Søren forbi med frisk kaffe og kage. Tak for besøget - det var rigtig hyggeligt.

Der var fine præmier, og her er det Bent, der "slæber hjem" efter Dazzler's springløb.

Vel hjemme fra kom "ungerne" - og så blev der ellers hygget for alle pengene med sushi, bobler og is. Tak for fine gaver, Signe og Andreas. I er simpelthen nogle dejlige unger. 

Og tak til Bent for 29 fantastiske år. Vi snupper nogle flere, nu vi er i gang.

Ingen kommentarer: