Hele familien

Hele familien

mandag den 9. september 2013

Back-chaning .... på en kæde af gode sommer-oplevelser

Hold da op, hvor sommeren er fløjet af sted! Bloggen har simpelt hen ligget stille i lang tid - men det betyder ikke, at der ikke er sket noget. Så her kommer lige en lille baglæns-kæde af de sidste mange weekenders gode oplevelser.

Vi begynder med den sidste - nemlig DKK DM i agility, som i år var lagt i gode hænder hos Ribe Hundevenner. Konceptet var helt det vanlige: lørdag spring hold og spring individuelt samt et for-sjov løb, søndag agility hold og individuelt.

Bent deltog på holdet "Wowchesky", Chinook på "Det nyeste Bøllebob" og Zippo for 4. år på holdet "Made by Monty", som dog i dagens anledning (da Godis desværre har været skadet) var forstærket med Diesel, som vi jo nok ikke med vores bedste vilje kan kalde "made by Monty".

Wowchesky, som ellers i mange år har ligget i toppen havde desværre ikke lige deres dag og endte uden for podiepladserne. Bøllebob varmede op til næste år :o). Made by Monty lagde ud lørdag med 4 fejlfri hunde og lagde sig i spidsen. Phew - det er jo det, vi har drømt om i flere år med de 4 seje hunde: Godis, Breezy, Lucky og Zippo, som er fantastiske hver for sig, men når vi har løbet hold er der altid kommet et eller andet i vejen, og vi er endt alle andre steder end på førstepladsen. I år havde vi virkelig chancen! Og sandelig, om det ikke lykkedes for os - som det eneste hold med 2 x 4 fejlfri løb. Guld til Made By Monty :o)  


Individuelt løb Zippo et fejlfrit løb lørdag, dog med en tidskrævende feberredning. Det lagde ham på en foreløbig 4. plads. Søndag i ag havde vi 3 kiksere - den ene, hvor jeg overhandler en "udenom et spring" og sender ham ud i en stor bue - og den anden, hvor han misforstår mig og laver en stor bue - og så river han et spring, men alligevel ender vi på 3.pladsen. Guld går til seje seje Susanne med Jari, som løb fejlfrit, og sølv til Kirsten Hansen med Ceshie, som havde tidsfejl.

Weekenden blev gjort ekstra hyggelig fordi vi havde Emily og Dreamy på besøg. Tænk, der var nogen der troede hun var vores barn! Det kan jeg sagtens leve med. Emily løb for-sjov løbet med Zippo lørdag og endte på en flot tredieplads. De gav den godt nok max gas. I øvrigt startede Bent også for første gang med Blitz i for-sjov løbet lørdag. Det blev til en disk, men med rigtig mange flotte momenter. Og Blitz var fuldt koncentreret på Bent og banen. I skal nok blive et sejt par de næste mange år. Her er Blitz i slalom til sit livs første agility-konkurrence.

Og her er Emily og Zippo på skamlen efter For-sjov-løbet.

I pauserne gik Emily amok med børsterne, så nu er vores hunde lækre når de skal på ferie.

Og hvis vi så lige skal tage et hurtigt tilbageblik på den sidste månedstid:

Sidste weekend var der DKK-international med årets hund-finale. Både Zippo og Dazzler var kvalificeret. I kampen om årets agility-hund endte Zippo som nr. 4 og Dazzler som nr. 13. I Årets all-round-hund blev Dazzler nr. 7 og Zippo nr. 14 og Dazzler var på årets guld-hold, mens Zippo tog sig af sølvet for hold. Det er nogle fantastiske hunde vi har, og det er bare så sjovt, når man kan være med "der hvor det sner". Næste år håber jeg også at Chinook og Blitz er med!


Den næste skælsættende begivenhed i vores familie var, da Blitz blev registreret i DKK som "Bents " hund. Det er et fantastisk match. Jeg ved godt, at de savner hende lidt hos familien Kew - men hvis det er nogen trøst, så er jeg overbevist om, at Bent og Blitz er et match der har været "ment to be". Og hun er faldet godt til i vores flok. Ticket elsker hende - og det gør sheltiedrengene også. Endnu en gang tak Anne Kew for dit storsind i denne lykkelige omplacering.

Næste begivenhed - når vi kæder bagud - var DcH Maribo. Et hyggeligt lille stævne med gode baner og gode præmier. Bent var dommer og fik dejlig meget ros for sine agility-baner. Og vi var en lille flok fra DcH Næstved, der hyggede sammen på langsiden. Eneste "problem" er mine luftveje, når der er 9 hunde i åben klasse, og de 2 er mine. Phew.......  Her er Chinook på vej over muren - "fanget" af Tina Hindsgaul.


Så kommer vi tilbage til DKK-international afholdt i Viby. Thorleif og hans team har virkelig check på stævneafvikling, så der var heller ingen slinger i valsen. Resultatmæssigt var det sådan lidt blandet - men selskabet var hyggeligt. Her kommer Bent og hundene hjem fra morgen-tur.


Endnu længere tilbage har vi Nordisk Mesterskab i agility. Zippo havde kvalificeret sig til at løbe på landsholdet, sammen med Pia og Lucky, Gitte og Zinnia, Ann-Britt og Diesel og Camille og Canto som reserve. Det er længe siden Zippo har løbet så godt, men jeg er også totalt vild med at løbe i Nils Holgersen-hallen på kunstgræsset. Vores hold (der bortset fra reserven var det samme som vandt guld sidste år) fik en flot sølv-placering. Slået af svenskerne, som har nogle seje unge piger på deres hold. Vi kunne være deres mødre - næsten. Selve stævnet, som også talte et klasse-3 stævne om lørdagen, var som sædvanlig fantastisk velafviklet, hotellet var super, Shop til dyr var i hallen med en stand og Danmark kom hjem med mange gode resultater. Så kan man vist ikke forlange mere.


Sidste ting der skal nævnes er "vores eget" stævne i DcH Næstved. Vi havde i år kastet os ud i et 2-dages stævne. Og når jeg tænker tilbage, så klappede det meste. Det første ord jeg kommer i tanke om, når jeg tænker tilbage på den weekend, er TAK. Kæmpe tak for kampen til Karin og Søren. Og tak til Shop til dyr for at redde vores "vippe-problem". Samt ikke mindst tak til alle dem, der stillede op som hjælpere. I knoklede r.... ud af bukserne, gjorde I. Vores egne hunde håndterer fint, at vi er lidt stressede med andre ting. Men de havde jo også deres egen personlige dog-Walker. Tak Don! Zippo vandt finalen og Chinook blev nr. 2 - så jeg skal ikke klage over resultaterne. Og vi har lagt billet ind på dobbeltstævne igen næste år - samme weekend, så I kan godt sætte kryds i kalenderen den første weekend i august allerede nu .


Så nu vil jeg koncentrere mig om at gøre klar til i morgen. Det bliver en spændende dag.

Ingen kommentarer: