Hele familien

Hele familien

tirsdag den 30. juli 2013

Prinsessens fødselsdag


I dag fylder dejlige Blitz 2 år. Hun har nu boet hos os 2½ uge, og hun charmerer alle, der kommer i hendes nærhed. En god ven, der kom på besøg for et par dage siden, døbte hende "honning med sukker på". Og det er nok ikke helt forkert.

I de 2½ uge har hun oplevet rigtig mange nye ting. Hun har været med på træningspladsen, på besøg hos farmor i Sorø - som både har stok og rollator, hun har været på besøg i en hestestald (uhm.... hestepærer), og hun har gået mange ture og lært sine nye omgivelser at kende. Hendes princip er meget ofte, at hun ser hvad resten af flokken gør - og så gør hun det samme.

Vi var aldrig i tvivl om, at sheltie-drengene ville elske hende fra første øjeblik, men hvad ville Ticket sige til at få en voksen tæve mere ind i flokken? Men også Ticket har overgivet sig. De kan nu finde på at ligge sig i den samme hundeseng under skrivebordet. Sådan rigtig venindeagtigt. Os 2 mod de tossede drenge.

Træningen har mest gået på den rimelig have-venlige slalom. Emily havde trænet med buer - men vi ejer ikke et sæt buer, så vi startede forfra med split-slalom. Det har været en fornøjelse at se, hvordan hun lyn-hurtigt har opfattet den nye opgave. og nu - efter 12 dage (hvoraf Bent har været væk de 5), så kører hun rimelig sikkert helt almindelig slalom uden nogen form for hjælpemidler. Nu skal der bare mere sikkerhed på, så bliver hun en stjerne!

Her er lidt video fra i går: første forsøg på split-slalom efter turen til EO (øverste video). Derunder er de to første forsøg på "almindelig" slalom helt uden hjælpemidler. Ikke super hurtigt, men rigtig flot. Farten skal nok komme med sikkerheden.

Selv om hun principielt stadig er på prøve, så vil vi gerne endnu en gang sige kæmpe stort tak til Anne Kew, fordi du betroede os din hund. Du skal nok ikke regne med at få hende igen Anne!

Kæmpe tillykke til prinsesse Blitz med de 2 år - og tillykke til hendes kuld-søskende, som vi glæder os til snart at se rundt omkring i landet.


Ingen kommentarer: