mandag den 1. juni 2009

Fantastiske Bornholm - og fantastiske Zippo

Så er vi færdige med Bornholmerstævnet for i år, og nyder nu et par dage i campinghytten på Lyngholt Camping, som i øvrigt er et super sted at komme med hunde. Dejlige omgivelser og imødekommende værtspar - selv om vi invaderer en af deres lækre hytter med 7 hunde.

Stævnet - ja, hvad skal jeg sige - jeg kan stadig væk få næsten klump i halsen af at tænke på, hvor fantastisk det er gået. Lørdag rykkede Zippo op i spring 3 og søndag i AG3. Han vandt begge åbne klasser om lørdagen (og er dermed klar til fælles-DM) og alle klasse 2-løb både lørdag og søndag. Søndag var der kun klasseløb - ingen åbne. Begge dage blev vi disket i spring 3, men søndag løb han eventyrligt flot - og jeg kaldte for sent efter en tunnel :-( Kvajet fører! Og AG3 søndag vandt vi med en nedrivning og vægring. Super seje Zippo! Jeg er så hamrende vild med den lille hund!!!


Men den største præmie var næsten at se Monty. Efter at vi måtte sende ham hjem til Johanna efter sidste weekend, hvor han havde det rigtig skidt i sin ryg, så var han tilbage for fuld skrue. Han løb kun spring-løb, men vandt dem alle 3 - i den gode gamle Monty stil, med fuld støj på hele banen rundt. Hvor var det dejligt at se.


Her er drengene med halvbror/søn Jackie

Meghann hyggede sig som sædvanlig. Hun løb lidt med os begge, i nogle store senior-klasser med 8-10 deltagere. Ind imellem vandt hun en klasse, men af og til rev hun en pind, og en enkelt gang valgte hun en helt anden bane end mig. :-) Men det vigtigste er, at hun elsker at løbe agility, og hun udstråler glæde, når hun er på banen.


Paddy bliver bedre og bedre på felterne, men er stadig noget ustabil i sin hørelse. Dog vil jeg sige, at den sidste halvdel af spring 2 søndag, det var så flot handlet og løbet, at vi helt glemte at trække vejret, og det gjorde jeg i øvrigt også under Tickets spring 2 søndag. Hun havde været OK i starten lørdag, men blev mere og mere flagrende - og Bent blev mere og mere desperat. Men spring 2 søndag, der løb hun stjerne-agtigt - og rev så desværre sidste pind. Øv Øv Øv - men super løb.



Og Bornholmer-stævnet er jo bare så hyggeligt. Mogens havde sørget for super forplejning, der var lasagne og salatbord lørdag og stort frokost-tag-selv-bord med flere lune retter søndag. Stemningen er super, og Ivy havde igen lavet flotte keramik-præmier. Desværre løb Birgit og Flemming jo af med sejren i vores lille interne konkurrence om, hvem der får flest præmier, så nu står det 1-1. :-)


Søndag blev der pludselig en lille rask junior-konkurrence, hvor Bornholmernes 3 juniorer havde lånt en masse super gode hunde, Birthe's Sami, Anne's Hugo Boss, Annettes Birka, Marianne's Malu, Carstens Kengu (det var lige dem jeg kunne huske), og så blev der ellers gået til den. De løb en spring1 bane med gode rutinerede klasse 3 hunde, så der skulle løbes til. Hvor er det dejligt, at der er tid til den slags.


Stjernelivet er hårdt og trættende

Nu nyder vi at slappe af i hytten, og om lidt vil vi tage alle hundene med ud og gå en tur.










Ingen kommentarer: