Hele familien

Hele familien

lørdag den 25. oktober 2008

DGI Amtsturnering

I dag har vi været til Amtsturnering i DGI i Stigs Bjergby- et hyggeligt lille overskueligt stævne på en dejlig plads i et fantastisk solskinsvejr, arrangeret af Belgierklubben..

Vi havde til lejligheden medbragt 6 hunde, som alle havde en super dag. Zippo havde sin stævnedebut i sandkasse-klassen med 2 fejlfrie løb. Alle sandkasse-hunde løb mod hinanden på samme højde, så der var ikke meget at gøre mod Per's hurtige border collie Senga, men i springklassen lavede Senga fejl, og så var sejren vores! :-) Jeg var dog stadig meget stolt af min lille dreng, som håndterede hele stævnestemningen fint. Han var tændt og klar, når han skulle løbe, og afstesset og rolig i ventetiden mellem løbene. Herunder er hans springløb.Monty havde et rigtig garden-party. Han spurtede afsted, men var i ag-klassen desværre belastet af en tungnem og langsom fører. Disk - øv! Og i springklassen skulle han lige checke, om der tilfældigvis skulle være en tæve i løbetid over i ringen ved siden af ag-banen, hvor der var skue.

Meghann var i topform. Havde en enkelt feltfejl og en vægring på ag-banen, men vandt springbanen samt for-sjov-klassen, som var en knock-out. D.v.s. 2 ens små baner: spring, en lige tunnel, rundt i en mølle, tilbage gennem tunellen og spring. Hundene løb mod hinanden 2 og 2 sådan, at alle, der havde løbet på lille højde løb samlet mod hinanden, og lige sådan med mellem og stor - så Meghann vandt knock-out'en for mellemhøjden.

Zoë havde 2 fine løb, men selv om hun løber på lave spring, så måler hun stadig springene, når hun er ca. halvvejs gennem banen. Men ingen tvivl om, at hun havde det sjovt. Vi taler dog om, at hun nok ikke skal løbe så meget mere - heller ikke senior, desværre!

Ticket havde også et par fine løb og blev nr. 2 i springklassen. Dejligt at se, at hun er glad og løber hurtigt fremad. I knock-out'en løb hun fint, men var lidt påvirket af en høj eksplosion lige før hun skulle løbe, så det gik ikke så hurtigt.

Paddy var dagens super-hund! Han vandt sin ag-klasse og blev nr. 2 i sin springklasse. AG-klassen havde super felter! Desværre havde han en enkelt kikser i slalom-indgangen, men resten var flot. Se selv:Der var dejlige tyggepinde til alle vinderne. Fint, at der til et stænvne som dette, hvor deltagerne ikke betaler i dyre domme for at deltage, blot er en lille markering for gode placeringer. Herunder er Zippo med til at udsøge sig den bedste guf fra Charlotte's pose.

Super dag, færdig kl. 15.00, så vi kunne nå hjem og få lidt eftermiddag og en kop kaffe sammen med Andreas.

1 kommentar:

Pia sagde ...

Flot løb af lille Zip, hvor er jeg stolt..... Og tillykke til jer alle det har jo været en super dag for jer.