Hele familien

Hele familien

onsdag den 27. august 2008

Jysk og Sydjysk mesterskab i Gredstedbro

Så blev det tiden for jysk og sydjysk mesterskab (dch), som blev afholdt hos Ribe Hundevenner i Gredstedbro.

Som snart de sidste mange weekender var det: hjem fra arbejde - pakke campingvogn og så afsted. Først mod Korsør, hvor vi samlede Wim op, og derefter mod Jylland. Vel fremme fik vi sat campingvognen og lavet hundegård m.m. Vi hentede pizza om aftenen, og det var næsten mørkt, da vi satte stævneteltet op.

Noget af det første jeg så lørdag morgen fik mig virkelig til at spærre øjnene op: Spooky - hvad laver han dog i Jylland..... og dog - var han ikke lidt lille??? Nå nej, det var jo Spooky's datter Unique. HOLD DA HELT OP, hvor hun ligner sin far.

Lørdag var det så Sydjysk mesterskab. Efter ag-løbene lå Monty på en 2. plads, men på springbanerne kan vi ikke følge med. Han gjorde sit bedste - men han er jo en ældre herre efterhånden!

Ellers havde vi nogle gode løb, både Bent og jeg. Det er som Paddy langsomt er ved at fatte, at han skal altså stoppe på felterne, også til stævnerne - ikke at han gør det så flot som til træning, men Bent er hamrende konsekvent og tager felterne om hver eneste gang Paddy snyder. Godt gået!

I løbet af formiddagen dukkede Pia op med alle sine hunde: Dejlige gamle Sami, smukke Aya, der er ved at blive et pelsdyr :-), Zippo's mor Ronja og lille lækre Woogi. De skulle sove hos os om natten. D.v.s. de 2 store sov i bilen, og de 2 små sov inde i campingvognen. Først havde vi dog hyggelig gril sammen med Birgit, Ingo og Susanne, men som altid til stævner bliver vi hurtig trætte, og gik i seng. I løbet af natten fandt Monty, Woogi og Ronja ud af, at de ville have en sheltie-fest, og det skulle være i Bent's seng. Og selv om Bent synes det var p.... irriterende, så så det faktisk sjovt ud med de 3 sheltier hoppende ovenpå hans dyne. Pia forærede mig i øvrigt et af de fine lys hun fik lavet i Vejen med billede af Sami - det er jeg rigtig glad for!

Søndag var det så Jysk mesterskab. Der blev udvidet til 2 baner, og der kom en del flere deltagere. Vores præstationer var lidt blandede, men stort set var vi godt tilfredse. Meghann vandt den sidste senior-klasse om søndagen, og herunder kan I se hendes belønning: en tur hos Kirsten. :-) Det er det bedste hun ved.Det var en rigtig hyggelig weekend, og hjemturen gik hurtigt, selv om der ikke blev snakket helt så meget som på turen ud. Vi var alle 3 trætte!Ingen kommentarer: