Hele familien

Hele familien

onsdag den 23. juli 2008

En herlig aften i Odense

Tirsdag aften var vi i Odense for at holde kombineret rally/agility-kursus. Vi var inviteret af Bodil på vegne af Belgierklubben, kreds 1, og 14 friske kursister mødte op. Nogle havde prøvet rally, men de fleste var helt nye. De fleste havde prøvet agility, et par stykker var rigtig gode og nogle stykker havde aldrig løbet agility før. Selvfølgelig var der flest belgiske hyrdehunde, men derudover bl.a. Coton de Tulear, dvergpincher, Rhodesian Ridgeback, Cavalier King Charles og ikke mindst de charmerende snauzer-blandinger Tytte og Molly.

Vi startede med en times intro til rally og rally-skiltene for hele gruppen. Derefter delte vi deltagerne i 2 hold. Det ene gik så rally mens det andet hold løb agility. Det fungerede fint, også selv om deltagerniveauet var så forskelligt.

Bent underviste i rally, og jeg tog agility-delen, og det var i hvert fald helt sikkert, at der er et par stykker, der skal have købt sig en rally-bog og ud til konkurrence. Jo mere, deltagerne opdagede, hvad man egentlig må under et rally-gennemløb, jo mere begejstrede blev de - jo, det turde de da godt prøve.

Jeg havde lavet en lille spring-bane, hvor der kunne løbes mange forskellige kombinationer, både nogen meget meget lette, og nogen meget meget svære, og det var rigtig sjovt at se, hvordan deltagerne blev både udfordret og lidt provokeret, men også overraskede over, hvad de egentlig kunne.

Det føltes som om vi var hos en klub med et rigtig godt sammenhold. Derudover er vi også nødt til at nævne forplejningen, som var helt fantastisk: hjemmelavede frikadeller, lækker pastasalat, hjemmebagt brød. Alle var søde og positive, og vi kørte derfra med en fornemmelse af, at de havde været glade for at have os på besøg.

Der er taget en del billeder, men da det er svært at redigere billeder mens vi kører, så må billederne komme ind i indlægget ved en senere lejlighed. Vi er lige kørt fra Møgeltønder. Joakim og Marie bød ikke indenfor, så vi har spist frokost på Mormors lille Café. Den besøgte vi også sidste år, og der er rigtig hyggeligt. Nu skal der så handles ind syd for grænsen.

Ingen kommentarer: