søndag den 18. maj 2008

DCH stævne Tønder/Løgumkloster

Så er vi hjemme efter en herlig weekend i Løgumkloster.
Vi ankom fredag aften, og fik campingvognen placeret i række med alle de andre:


Stævnet startede lørdag i flot vejr - men det var dejligt hundevejr hele weekenden, ikke for varmt, og en lille sky for solen af og til. To baner, delt op i lille/mellem og stor. Gode sjove baner, især agility3 i lille/mellem-ringen om lørdagen, tegnet af Thomas Ammitzbøl, var fantastisk sjov at løbe. Vi blev disket på stribe, men der var en super stemning, hvor alle heppede på hinanden de svære steder.

Forplejningen var super, og til billige penge. Vi brugte for 2 personer under kr. 200,- på hele weekenden til morgenmad, frokost, vin til aftensmaden lørdag samt meget kaffe og hjemmebagt kage. Hjælperne var - trods det, at mange aldrig havde prøvet det før - imødekommende og ivrige efter at gøre arbejdet så godt som muligt. Stor ros til de arrangerende foreninger.

Zippo var rigtig rigtig glad glad for, at Woogi igen var kommet hjem til Pia, og de 2 tog sig en del herlige legeture for fuld fart:

Resultaterne fra stævnet kan ses her: http://www.agilitysyd.dk/2008/Toender_170508/ResLogum_Tonder_170508.htm
Vores hunde havde en del gode løb, hvor især Paddy's spring 1 lørdag var fantastisk. Der var vist nogen tilskuere, der glemte at trække vejret. :-)
Som sædvanlig havde Meghann en fest - de fleste gange var vi enige om, hvor festen skulle afholdes, men en enkelt gang bestemte hun helt selv. Det er stadig en fornøjelse at se, hvor stor glæde hun igen har af at løbe agility, nu hvor hun løber på lav højde.
Monty havde flere gode og fejlfrie løb, men desværre også et par disker - som kom på grund af hans uopmærksomme fører.
Og Bent og Ticket blev bedre og bedre, som weekenden skred frem. Klippet herunder er ikke fra et af deres bedste løb, men man kan dog se, at Ticks løber glad og hurtigt - hvilket kun så også får rigtig meget ros for.

Det var en fornøjelse at se Pia og Aya på banen igen. Det er tydeligt, at Aya ikke har glemt, hvad det drejer sig om. Nu skal hun bare huske at løfte poterne i spring 3.

Vi benyttede også lejligheden til at tage et "far, mor og børn"-billede:



Næste weekend står den på rally i Køge om lørdagen og agility i Odense om søndagen.

2 kommentarer:

Pia sagde ...

Tror også at Aya nød det.... Og det med at løfte benene skal vi vist nok øve lidt på.. Tusinde tak for en rigtig hyggelig weekend, det er altid hyggeligt sammen med jer. Og vi fik da alle taget nogen gode billeder. Glæder mig til på søndag....

Knud sagde ...

hej dette er en prøve