mandag den 11. august 2008

DCHStævne i Nykøbing F

Fredag trodsede vi endnu en gang vejrprofeterne, pakkede campingvognen og kørte til stævne. Denne gang ikke længere væk end Nykøbing Falster, og Hanne og Gitte havde inviteret på mad, når vi ankom, så det var jo en smal sag at køre afsted, sætte telt og fortelt op og så sætte sig med Hannes lækre fiske-middag. Uhm..... tak for mad til Hanne og Gitte :-) 6 kokkehuer!!!

Lørdag morgen gik det så løs. Fra Jylland havde arrangørerne importeret Danmarks smukkeste dommer, Per Vestergaard, og han havde simpelthen lavet en håndfuld super gode - ikke alt for nemme, men heller ikke u-lade-sig-gørelige - og sjove baner. Temaet søndag var helt klart tuneller. På næsten samtlige baner om søndagen var der 3 tuneller i brug, og flere af dem kom vi igennem 2 gange i løbet af en bane. Herligt! Hundene synes det var sjovt at fræse fra den ene tunnel til den anden.

Alligevel lykkedes det ikke for os at ryste noget særlig brilliant ud af ærmet lørdag. Meghann vandt et par senior-klasser, og Monty fik også et par præmier, men ikke noget "wauw". Søndag regnede det stort set hele formiddagen. Så var der lidt opholdsvejr omkring frokosttid, men over middag regnede det igen. Alligevel lykkedes det meget bedre for os søndag. Bent og Paddy fik en pind i spring 1. Vi byttede hund i et par løb, og Bent og Monty vandt AG3, og jeg fik en pind med Ticket i AG2 samt en 2.plads. Meghann løb sig til den flotte titel: Senior-Lolland/Falster-mester! Det er da noget! :-)

I øvrigt et rigtig hyggeligt stævne med en god stemning. Som præmier fik vi Lolland-Falster penge, som kunne bruges på rigtig mange gode ting i butikken. Vi kom hjem med en dejlig computertaske, et par tæpper fra Dyrenes beskyttelse, lidt foder og lidt andet godt. Agility-platten lørdag aften var hjemmelavet og rigtig lækker og det store hit var, at der var lejet en badevogn, så vi kunne komme i brusebad. Super!

Vi havde vores 3 "transportable" spring med, som vi satte op udenfor banen til opvarmning - og så kunne Zippo også lige få lov til at løbe lidt agility.

Og tilmed var vi forholdsvis tidligt hjemme søndag aften, så vi nåede at få en aften sammen med Andreas, hvilket jo efterhånden er en sjældenhed.

Ingen kommentarer: