søndag den 31. august 2008

D-S Klubben på udflugt

Denne weekend har vi været med D-S klubben på den årlige udflugt. I år gik turen til Kolding, hvor vi overnattede på det fantastiske hotel Koldingfjord. Sjællænderne startede med bus fra Menstrup, resten kørte selv, og ved frokost-tid mødtes vi i Kolding. Desværre havde den galease, der var planlagt sejltur med, fået motorskade, men vi fik i stedet en tur med en lille motorsejler, hvor vi lige akkurat kunne være alle sammen.


Under sejlturen på Kolding Fjord sejlede vi bl.a. for museet Trapholt, som vi skulle besøge om søndagen.
Her er vores lille motorsejler på vej væk, efter at have sat os af på galeasen til frokost.

Og sandelig, om det ikke lykkedes at få skibet repareret, så vi kunne blive sejlet standsmæssigt tilbage til hotellet.


Det er da et flot syn med sådan et gammelt træskib.

På hotel Koldingfjord blev vi indkvarteret i Skovhytten, som lå højt oppe på en skråning, og som derfor havde dette meget specielle trappe/elevator-tårn.


Søndag gik turen til Trapholt, hvor Birthe bl.a. overvejede, om der var inspiration til påklædningen til den næste D-S fest.

Disse stole var lavet efter inspiration fra fotografiet af denne bemalede afrikaner.
Men en af Trapholts største attraktioner, er deres møbler. Her er måske et forslag til, hvor svigermor skal sidde, næste gang hun kommer på besøg.

Her fortæller vores guide historien om koen, der blev væk, og om manden, der gik ud for at lede efter den, fandt den og kom hjem igen. Det krævede godt nok en livlig fantasi, men det var fantastiske billeder.

Trapholt er måske mest kendt for "fiskene i blenderen", og dette billede var lavet af den samme kunstner. Det er fugleådsler - og en enkelt mus.

Der var også en udstilling om "ild - kunst der fænger", hvor der var forskellige billeder af ild, både den facinerende og den ødelæggende ild.

Men alle vegne var der møbler. Kan I forestille jer denne her hjemme i stuen?

På vej hjem var der sandwich, til dem, der stadig kunne spise mere.

Tak til Lisbet, som havde lagt et kæmpe arbejde i at arrangere denne dejlige tur, og til Myrna - og ikke mindst Benny - samt Søren, der alle havde gjort deres til, at det blev en herlig weekend.

Ingen kommentarer: