mandag den 3. juli 2017

Stævne hos DcH Harlev

Så fik vi vores nye trøjer. Jeg er simpelthen vild med Kingsmoor's flotte logo - ligesom jeg er vild med Kingsmoor's hundemad. 😃


Både Blitz ogTough'Y manglede en udtagelse til DcH-DM, så selv om vi egentlig havde behov for en fri/hjemme-weekend her lige inden vores ferie, så besluttede vi os for at tilmelde hos DcH Harlev, i håb om at komme hjem med de sidste to DM-udtagelser.

Så fredag eftermiddag - i halvkedeligt vejr - satte vi kursen mod Jylland, igen. Det så faktisk ud som om toppen var klippet af Storebæltsbroen, og vi skulle temmelig tæt på, før vi kunne se mere end den halve pylon. 

Vi havde bestemt, at vi orkede ikke at trække campingvognen med, og den var i øvrigt så også taget på sommerferie i mellemtiden, så vi ledte længe efter et sted at overnatte. Nogle campingpladser vil ikke have 6 hunde i deres hytter, heller ikke selv om vi forklarer, at hundene aldrig er alene, og de er vandt til at være med. Men vi endte på Truust camping i det, som de kaldte en kano-hytte.
Den var ikke stor - ca. 3 x 4 meter, tænker jeg. Og der var 2 køjesenge og et bord. Punktum. Men det var vi jo forberedt på, så det var ikke noget problem. Og toiletbygningen var ca. 20 m. væk - så det var heller ikke noget problem. Største problem var at sengene knirkede bare man trak vejret, så jeg vågnede rigtig mange gange i løbet af natten.

På plussiden talte, at hytten lå 30 m. fra Gudenåen i yderkanten af campingpladsen. Der var helt utrolig smukt og ret stille, i betragtning af, at det var en halvstor campingplads i skolernes sommerferie. 

Lørdag blev det et fantastisk vejr. Tough'Y havde et godt løb - og det var heldigvis det, vi havde brug for, så nu er han kvalificeret til at deltage i DcH's DM. I hans første rigtige stævnesæson - det er mere end jeg overhovedet havde turdet drømme om.
Men resten af weekenden var hans løb ikke noget at prale af. Tough'Y er for første gang i sit liv udsat for at skulle bo under tag med en tæve i løbetid, og hans koncentration er mildt sagt noget svingende. Det var tydeligt at se, at han ledte intenst efter den der lækre dame, også mens han løb på banen. Altså lille Totte, det er ikke ok!  Nå, men jeg er nu alligevel voldsomt glad og stolt over ham.
Desværre gik det ikke som ønsket for Bent om lørdagen, så vi kørte tilbage til hytten og slappede af med 2 gode pizzaer.

Vi var i øvrigt ikke de eneste beboere i hytten, for oppe under taget på udhænget boede en svalefamilie. Far, mor og 3 sultne børn. Først var de lidt forsigtige (og irriterede), da vi tillod os at sidde på terrassen. Men efterhånden blev de mere og mere modige, og til sidst fløj de frem og tilbage og fodrede børnene lige over vores hoveder. Jeg ventede bare på, hvornår der havnede en fugleklat i vores pizza 😉

Om aftenen gik vi tur i de smukke enge langs Gudenåen. Hvis det ikke lige var fordi de der knirke-senge, så kunne vi godt finde på at bo der en anden gang. 

Søndag startede vi så igen med de åbne klasser, og trods Bent's tydelige nervøsitet, så lykkedes det at få den sidste ønskede DM-udtagelse, så Blitz også skal til DcH DM. Det var jeg nu ikke på noget tidspunkt i tvivl om, at I nok skulle komme, det var kun et spørgsmål om hvornår. Jeg glæder mig til at være med til DM som deltager!!!

Hazel er jo kommet i løbetid, så det var på med den røde sløjfe, når vi var ude og lufte. Det er tydeligt,at hun synes der foregår et eller andet lidt mærkeligt i hendes krop, men hun tager det ellers fint og holder sig fint ren. Det er sådan set kun drengene, der er ophidsede over den der løbetid. Zippo er nu der, hvor han er holdt op med at spise og bare går rundt og piber. Stakkels Zipzap. 

Jeg havde for længe siden bestemt, at pigerne skulle have nye halsbånd og snore til vores sommerferie, men jeg er ikke rigtig kommet i gang før nu. Starten blev lidt rodet, jeg pillede op et par gange, men nu er det på vej, og det bliver rigtig flot. Det her er til Hazel - så skal Blitz have et tilsvarende, bare med lilla midte, så de kommer til at passe til deres seler. Man skal aldrig gå ned på udstyr. 

Stævnet i Harlev var slut allerede ved 15-tiden, så 15.30 kørte vi mod Sjælland igen. Vi havde i øvrigt en rigtig sød oplevelse lige inden vi kørte hjem. I Sabro-hallen, hvor vi kunne købe mad under stævnet, havde de en rigtig sød cafeteria-forpagter, som solgte fin mad til rigtig fine priser. Bl.a. kunne man købe kaffe med genopfyldningsret hele dagen for bare en tier. Det havde vi selvfølgelig gjort, så da vi gik og pakkede bil og mødte cafeteria-manden, spurgte vi om han havde mere kaffe på kanden, for så ville vi komme ind og fylde op inden turen hjemover. Vi ville lige læsse tingene i bilen, men inden vi var færdige, så kom cafeteria-manden sandelig ud til os med kaffe og to stykker kage, for vi skulle da have noget til hjemturen. Se, det er udstrakt service!

Vel hjemme i Bisserup havde vi lavet en sushi-aftale med Andreas, som medbragte lækker sushi fra Ischiban i Næstved, og så knækkede vi halsen på en flaske bobler og fejrede vores DM.udtagelser.  

Ingen kommentarer: