Hele familien

Hele familien

mandag den 10. juni 2013

Familien - og også lidt hund

Siden pinse, hvor vi var på Bornholm, er der sket en masse i vores familie.

Weekenden efter pinsen kørte vi til Løgumkloster - et DcH-stævne, som bare er et MUST! Fantastisk stemning og endnu mere fantastisk forplejning. Faktisk plejer Kloster-folkene at reklamere for sig selv med sætningen: "os med det dårlige vejr og den gode forplejning". Og det slog også til denne gang. Lørdag var det koldt, og også lidt fugtigt, men søndag - som sædvanlig - flot vejr med høj og klar blå himmel. Det var 5. gang Bent var i Løgumkloster og dømme - og det er hver gang en fornøjelse at være i hænderne hos familien Trip og deres fantastiske hjælpere.

Mandagen efter Løgumkloster havde vi sidste gang ud af 4 med vores agility-intro-hold. Det har været så mega sjovt. Og jeg tror at deltagerne har nydt at snuse til agility lige så meget som Bent, Karin og jeg har nydt at undervise dem. Dem kan der helt klart godt komme nogle nye engagerede agility løbere ud af, og jeg er sikker på, at vi vil se en del af dem på klubbens hold efter sommerferien.

Her er det Karin, der leder opvarmningen med hård hånd :-)

Og her er der en træt hund, der tager sig en slapper, mens vi andre snupper en kop kaffe.

1. juni havde min søster Ina og hendes dejlige kæreste Søren valgt at gifte sig. Det var en dag, vi havde glædet os til længe, og det blev da også en rigtig dejlig dag med familien og et smukt og meget forelsket brudepar. Jeg håber, at I får mange gode år sammen. Men for at begynde med begyndelsen, så skulle hundene jo være alene hjemme en del timer, så Bent og jeg startede med at gå en lang morgentur på stranden. Til Zippo's store fornøjelse var badebroen kommet op, og han og Ticket tog sig en ordentlig svømmetur i det klare vand.

Nå, men vel mødt på Roskilde gamle rådhus fik vi viet Ina og Søren i den smukke gamle rådhus-sal. Smukkere brudepar skal man da lede længere efter!!!
 
Med til brylluppet var selvfølgelig Ina's to dejlige børnebørn: Smukke Nikoline i sin fine kjole
 
 
Og charmerende Ludvig, der lige måtte have lidt mellem-mad, inden vi kørte til Hotel Søfryd i Jyllinge til en dejlig frokost.
 



Her har de to lige en lille hyggestund sammen. Fætter og kusine :o)

Så gik der ellers "hund" i den igen. Søndag var der stævne hos Hillerød Hundevenner, hvor vi havde en hyggelig dag. Zippo løb ikke, men fik plejet sin skulderskade hos Janne - og vi blev enige om, at jeg nu måtte prøve at løbe med ham.

Så mandag var han med en tur i klubben og løb lidt på helt lave spring, og tirsdag var han med til at løbe DAL. Denne gang kunne vi sende både et lille, et mellem og et stort hold afsted. Og igen havde vi en rigtig hyggelig aften.

Onsdag den 5. juni var jo Grundlovsdag - og fridag :-)  Så det var en passende dag at fejre Bent, Heidi og Zoe. Sidstnævnte blev oven i købet 12 år den dag - så selvfølgelig var hun med. Vi "lånte" farmor's hus i Sorø, og det blev en rigtig hyggelig dag med familien.

Her er det Bent og hans bror Steen, der lige ordner verdens-situationen. :o)

Men midtpunktet bliver jo næsten altid charmetrolden Casper. Her tror jeg han er i gang med gymnastikken efter al kagen. Flødeskum er godt!

Og her prøver han at hilse på Chinook. De skulle lige finde hinanden - Chinook er ikke vandt til små børn, så han synes de er mærkelige, og så skal han jo lige fortælle det til hele nabolaget.

Fredag satte vi så kursen mod Ribe og årets landsholds-samling. Men vi kunne jo nok ikke forbigå, at Bent reelt set havde fødselsdag om lørdagen. Så vi havde på forhånd hos den lokale bager bestilt 2 kagemænd, en af wienerbrød og en af vandbakkelse. Det var godt nok guf.

Bent's bedste fødselsdagsgave fik han af Mai-Britt fredag aften, da hun kom og fortalte at der var blevet en plads ledig i EO-truppen, så Bent og Dazzler skal med til Belgien på holdet: Mix-Fish-Team (eller noget i den stil). Her er Dazzler til EO sidste år i Sverige.

Desværre blev der ingen landsholdsplads til Nordisk Mesterskab til Dazzler, men det blev der til gengæld til Zippo, som på trods af en skadet ulveklo og deraf følgende forbinding gennemførte alle weekendens 4 løb. Godt nok ikke i vanligt tempo søndag, men det skyldes sandsynligvis forbindingen. Så snart han fik den af gik/løb han fint igen, men jeg turde ikke tage ham over felt-forhindringerne uden beskyttelse.

Helt fantastisk er det, at vi er de samme 4 "tøser" som sidste år vandt guld i Norge. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme op og forsvare vores resultat fra sidste år sammen med Pia/Lucky, Gitte/Zinnia og Ann-Britt/Diesel - og med Camilla og Kanto på reservepladsen. Det bliver helt sikkert en god tur til august.

Næste weekend er der så igen stævne i Ribe, denne gang DKK-international, men det er jo herligt, at campingvognen allerede står derover, så det er bare at køre over og flytte ind.

Ingen kommentarer: