Hele familien

Hele familien

mandag den 23. juli 2012

Og det kaldes FRI-weekend


For anden weekend i træk havde vi ikke nogen hundeaktiviteter. Hvad mon der gik galt?
Forrige weekend gik vi så i gang med at ordne haven, der bar tydelig præg af ikke at være rørt i laaaaang tid. Hold da lige op - 3 gange på lossepladsen med en stor trailer fuld af haveaffald.
Denne weekend havde vi dog lidt adspredelse i havearbejdet. Lørdag mødtes vi med Karin i klubben for at checke og rense forhindringerne inden stævnet den 5. august. Det meste blev slæbt ud, og så gik Bent ellers i gang med højttryks-renseren.

Mens Bent knoklede med at rense, så fandt vi andre kassen med genbrugslegetøj i skuret og legede med hundene, der alle 5 nød at være med.Jeg tror vi havde 5 eller 6 bolde i spil, så de havde meget travlt.

Dazzler mente, at de her 2 var hans personlige ejendele, men......

Fluks kom den lille sort/hvide og huggede det lyserøde ben.

Det var nemlig hans favorit. Kom bare og tag dem igen, hvis du tør!

Tilbage i Bisserup var der stadig meget arbejde i haven, så Bent gik i gang med plæneklipperen, mens jeg fældede mands-høje brændenælder. Det eneste positive der er at sige om den ting var, at man da kunne se, hvor langt man var kommet.


Gamle søde Monty nød at ligge i solen og blive bagt igennem. Han finder altid den varmeste plads.

Mens Zippo bare ser ud som om han griner ad os og tænker: at de dog gider! Og jeg kan godt forstå ham. Jeg bliver aldrig god til havearbejde.

Søndagen blev sluttet med et besøg hos Heidi i hendes nye hus i Pedersborg.

Mandag gik så med besøg på Jobcentret om formiddagen (jeg bliver stresset af at være arbejdsløs - man skal rende til møder hele tiden) og dejligt besøg hos Dorthe og Jørgen i sommerhuset til frokost. Nyd lige den her smukke udsigt med solen der spiller i vandet.

Ingen kommentarer: