Hele familien

Hele familien

søndag den 3. juni 2012

DKSPCH RBM Foula's Dynamic Dazzler of Monty

Ja ja ..... men vi må hellere begynde med begyndelsen.

Lørdag havde vi meldt os til DHS's Midsommercup, hvilket må siges at være et meget misvisende navn, for det blæste og var så koldt, at vi savnede vanter og huer, mens vi gik rundt i vores tykke vinterjakker.
Men skidt - selve stævnet var sjovt, der var fine præmie til sjove løb: en ag-klasse, en spring klasse, en "teknik og fart" og en tunnel-kuller. Min plan var i ag-klassen at træne felter før morgendagens landsholds-iagttagelse i Hillerød, og det lykkedes til fulde.

Men blæsten..... På et tidspunkt hev blæsten så meget i vores forsejl, at det hev pløkken op og kastede teltpælen 5 meter ind på en mark. Tænk, hvis den var røget den anden vej og nogen havde fået den i hovedet. Puha... Nu måtte Bent ind gennem mandshøje brændenælder for at hente den.


Chinook var i den 7. himmel, selv om han ikke skulle løbe agility, for der var masser af hvalpe at lege med og hilse på. I telte ved siden af os boede Rasmus, den yndigste lille dværgschnautzer-dreng. De hyggede sig meget. Jeg ved godt, at billedet er lidt sløret, men de var så søde her. :-)

Søndag gjaldt det så Hillerød Hundevenner med DM-udtagelser, landsholdsiagttagelse og de 2 sidste certer som Bent og Dazzler jagter.

Johanna var mester for en udfordrende men meget sjov spring 3 bane. Zippo fik desværre 2 vægringer på en førerfejl, men vi havde alligevel et super løb.
Dazzler kørte til gengæld banen rundt i fin stil og fik det 3. cert, som de manglede. Flot løb Bent, og KÆMPE tillykke med certet og championatet.

Kæmpe tillykke til Bent og Dazzler, som nu kan føje titlen DKSPCH til sit navn. Her er præmieoverrækkelsen fra spring 3.
Og her er en stolt og glad Bent foran Shop til Dyr's telt. Shop til dyr har sponsoreret vores flotte bluser og veste, og vi siger tak til Karen og Don for hyggeligt selskab og hvad vi fik i dag.

Ingen kommentarer: