Hele familien

Hele familien

mandag den 23. januar 2012

Så tog vi hul på 2012

Så fik vi taget hul på 2012 - på godt og ondt!
Vi kom stille og roligt ind i det nye år. Da vi jo lige var kommet hjem fra Australien dagen før, valgte vi at hente noget mad på Krebsehuset i Sorø, og det var super lækkert. Paddy og Dazzler blev lagt i seng, Monty er nu så døv, at han faktisk ikke kan høre fyrværkeriet mere, og de sidste tussede stille rundt og var kun lidt urolige lige omkring midnat, så det kan vi ikke klage over.

Lørdag den 7. fik vi en rigtig rigtig trist opringning fra Lis' (Paddy's opdrætter og vores gode ven) svigerdatter. Lis var meget pludselig død, og - som vi godt vidste - havde Lis lavet et hundetestamente, hvor der stod at vi sammen med Emmy skulle tage os af Lis' hunde og sørge for dem, indtil de kunne komme videre til et godt hjem. Vi hentede Bliss og Peace og havde dem boende i 2 uger, indtil de i lørdags blev kørt til deres forhåbentlig nye hjem i Sverige.Her er de på tur på havnen i Bisserup. Bemærk lige, hvor højt vandet står.

Og her er er Paddy sammen med sin mor Bliss (i midten) og søster Peace. Paddy og Peace har samme mor men hver sin far - men de ligner hinanden utrolig meget.

Vi har også haft besøg af Heidi og Casper. Det var rigtig sjovt at se, hvordan hundene reagerede på Casper. Chinook besluttede sig hurtigt for, at når nu Heidi alligevel sad der i sofaen og kun brugte den ene hånd, så kunne hun lige så godt klappe ham med den anden hånd.
Monty kunne høre en ukendt lyd - men kunne ikke finde ud af hvad det var, så han gik søgende rundt - men Ticket fandt løsningen på mysteriet.
Denne weekend var der så årets første DCH-stævne i Odense. Vi havde begrænset os til de 2 mellem-hunde, da store og små/mellem løber i hver sin hal. Sidste år piskede vi frem og tilbage mellem hallerne, og det havde vi besluttet at vi ikke orkede i år.


Da både Mette og Helle også var til stævne fik Dream, Chinook og Upsi hilst på hinanden, og det lykkedes for Mette at snuppe et billede af de 3 "små".

Dazzler fik sin sidste oprykning fra AG2 og er nu i klasse 3 over hele linien. Og begge drengene fik lidt DM-udtagelser med hjem. Begge løb noget blandet - men de fik dog begge en plads i finaleløbet. Bent skulle løbe som første løber, og kom igennem en virkelig udfordrende bane, desværre med en del fejl. Zippo skulle løbe midt i feltet, og på trods af meget blandede resultater gennem weekenden, så er han jo en værre lille "linselus". Så snart han opdagede speaker, publikum, klappen og hujen, så vågner han op til dåd og løber fantastisk! Det blev til en 2. plads efter Gitte og Zinnia, som havde et super flot løb - og så kom Ann-Britt og Diesel ind som nr. 3. Jeg er utrolig tilfreds med at komme på 2.pladsen, vores begges form og kondition taget i betragtning, og set i lyset af, at vi ikke har lavet ret meget sammen siden september sidste år. Zuper Zeje Zippo zlår til igen!


I vindueskarmen blomstrer mine orkideer igen. Flere af dem er efterhånden nogle år gamle, og alligevel kommer de igen år efter år. Orkideer er noget af det nemmeste at holde, har jeg fundet ud af. Og de findes i et hav af forskellige farver. Så lige nu er vores vindueskarm helt eksotisk!

Ingen kommentarer: