Hele familien

Hele familien

tirsdag den 10. januar 2012

2 border collier til omplacering

Bliss og Peace er to skønne Border Collie damer. De har boet sammen hele deres liv og støtter sig meget til hinanden. De skal ikke skilles ad nu, så hvis du vil tilbyde dem et hjem, så får du to Border Collier på en gang.


Bliss er hvid med sorte aftegn. Hun er født d. 14.9.2001, så hun er en ældre dame, men hun er passet med dyrlæge og vaccinationer og hun fejler ikke noget. Dog havde hun for 1½ år siden en lever-infektion og som følge af det spiser hun stadig specialfoder fra dyrlægen.
Bliss er opdrættet i Tyskland og kommer fra en anerkendt opdrætter. Hun har haft 3 kuld hvalpe. Hun har tidligere haft et aktivt liv med hyrdehunde- og lydighedstræning, men de sidste ca. 5 år, har hun nydt pensionist tilværelsen og ikke gået til noget træning.
Bliss har en meget charmerende vane med altid at sidde/ligge med tunge-spidsen ude af munden :-)
Peace er Bliss' datter. Hun er blå med hvide aftegn og hun er født d. 1.1.2005. Peace har ikke haft hvalpe og kan ikke få det. Hun har gået til lidt forskellig træning, bla. et par lydighedskurser og rally og hun har været udstillet. Peace er også passet med dyrlæge og vaccinationer. Hun er sund og rask - og har aldrig fejlet noget.
Bliss og Peace er begge søde og velfungerende hunde uden de store problemer, dog har de gennem de sidste par år levet et lidt stille og isoleret liv, så de vil nok være noget usikre over for de forandringer de står over for. De fungerer fint med hunde de kender, men skal helst ud til et hjem, hvor der ikke er hund i forvejen. De skal ikke ud i et hjem med børn. De er vant til katte. Bliss og Peace vil elske gode gåture og måske lidt hygge træning, men de skal ikke ud i et hjem med store konkurrence eller træningsambitioner. Når de er faldet til i deres nye hjem, vil det ikke være noget problem, at gå tur med dem uden snor.
De er vant til hus og have.

Bliss og Peace ejer døde pludseligt, så de bor pt. i et midlertidigt hjem.

Kontakt Pia i Bordercollieklubbens redningsfond via mail: redning@bordercollieklubben.dk eller på tlf. 24834071

Ingen kommentarer: