Hele familien

Hele familien

søndag den 2. oktober 2011

En laaaaaaang weekend

Denne weekend-beretning starter egentlig tilbage til torsdag, hvor der jo er træning i DcH Næstved. Jeg havde lovet, at hvis vi blev danmarksmestre, så gav vi kage - så vi medbragte kagemand og boblevand.

Da vi kom ned på pladsen kunne vi se, at Karin havde sat flag på hegnet langs træningspladsen, og pludselig dukkede formand Stig op med blomster og rødvin fra bestyrelsen til Bent og mig. Hvor var det bare dejligt. Det blev vi rigtig glade for!

Fredag formiddag satte jeg kursen mod Høng. I hele stævnesæsonen har jeg ikke haft meget tid til hyggelige fredags kaffe-besøg, og nu skal der tages revanche. Jeg startede ud med Marianne, der som sædvanlig tog imod med kaffe på kanden. Alle sheltiedrengene var puttet i bilen, og det første Monty gjorde, da han kom ud i Mariannes have, var at finde sig en dejlig plads i solen.

Bølleungerne: Zippo, Dazzler og Chinook startede med at grave et stort hul :-( og derefter legede de tagfat rundt om en busk resten af tiden. De nød rigtig at være ude i det dejlige vejr, mens Marianne og jeg fandt en plads i solen, hvor vi sad med vores kaffekopper - den sidste dag i september. Hvor fantastisk.

Hvem har mon gravet det hul? Ikke os - vi er helt uskyldige! Det må være Line.

Efter besøget hos Marianne hentede jeg Bent. Om eftermiddagen skulle vi til reception hos vores dyrlæge. Der var afsked med Nils, som har haft klinikken i 28 år - og velkommen til Ole Stig, som er ny mand. Hos Rude Dyreklinik er de fantastiske til den slags. Det er noget med wok, hjemmeavlet lam og oksekød og masser af grøntsager. Uhm. Og så kom der jo en masse mennesker vi kendte, så snakken gik lystigt.


Om aftenen var vi til det årlige høstgilde med Førslevgaard Gods. Det var denne gang på Menstrup Kro, hvor vi så revyen "Schou-Tur". Revyen var rigtig underholdende, maden nogenlunde og danseorkestret ringe - men vi havde alligevel en delig aften sammen med mine kolleger og deres mænd og koner.Lørdag var der dømt indkøb og rengøring. Lørdag eftermiddag satte vi en flæskesteg i ovnen, hentede vi farmor, gik en dejlig tur i parken på Førslev og kørte til Bisserup og spiste dejlig mør flæskesteg med sprød svær. Uhm.

I øvrigt var der en flot artikel om vores DcH-danmarksmesterskab i Sjællandske lørdag.
Søndag kørte vi til Fyn. I mange år har det været en hyggelig tradition, at vi deltog i Belgierklubbens uofficielle Fynsmesterskab. Selvfølgelig mest fordi vi kendte Bodil, men hen ad vejen kom vi jo til at kende alle de andre også, og selv om Bodil jo desværre ikke længere er blandt os, så havde vi valgt at deltage igen i år. Zippo var jo også forsvarende uofficiel Fynsmester, så det måtte vi jo se, om vi kunne gøre om. Vi fik en fin plads ved siden af Solvej og Torben, solen skinnede, og det var bare en pragtfuld dag. Det var Torben og Alina's første "rigtige" stævne, så Torben var noget nervøs, men det gik bare så flot.

Bent løb med Dazzler og Ticket. Dazzler løb fint og fik flere gode placeringer, men Ticket kunne ikke rigtig koncentrere sig den dag, så det blev til 4 disk.

Chinook var selvfølgelig med, og her tager vi lige en slapper i solen.

Han var også så heldig - den lille fyr - at onkel Zippo vandt et godt gnaveben til ham, som han fik meget tid til at gå med. Herligt at han kan slappe af og ligge og gnave ben lige ved siden af banen.
Chinook fik sig også en ny ven - nemlig Yanne's lille lækre mallinois-tæve Easy. Hold da op, hvor de hyggede, de to.


Sidst på dagen var der uddeling af uofficiel Fynsmester-præmier. Først sjove erindringspokaler til de afgående mestre: Annette Hempel med Jessie, mig og Zippo samt Mona Pharsen med Haplo.

Så var der fantastisk flotte præmier til de nye mestre: Ivan Søth med Cash, mig og Zippo og Mona med Haplo. Flot gået af Haplo, som nu er 11år!

Turen hjem blev en broget fornøjelse. Der var vejarbeje på motorvejen, og det kostede os en hel time ekstra i transportid, men til gengæld havde Andreas lavet dejlig mad til os, da vi kom hjem.


Tirsdag stod den så på operation af mit knæ. Det er gået fint. Efter lægens ord, så har hun fjernet noget betændelse, filet lidt på en bruskplade der var lidt blød efter en gammel rideskade, og så i øvrigt lavet lidt almindelig oprydning. Hm...... Men nu er det heldigvis overstået, og så skal jeg bare have lidt ro, og så i gang med genoptræningen, så vi kan komme ud og løbe agility igen næste år.

1 kommentar:

Berit Bilde sagde ...

Almindelig oprydning....? Hø hø
Det er da en læge med humor. God bedring - og hvad kan du så ikke udrette næste år med et fikset knæ?