Hele familien

Hele familien

fredag den 2. september 2011

DcH Brenderup og Sjællandsmesterskab

Det kniber godt nok med at få tid til at blogge i øjeblikket. Lige nu sidder vi i bilen på vej til DKK-DM i Ribe, og nu skal jeg i gang med oplevelserne fra sidste weekend. :-)

Men lørdag den 27. august stod vi vældig tidligt op: 04.45. Puha, det er slemt, når der står noget med 04 på vækkeuret, når vi skal op - men op kom vi, og så gik det afsted mod Brenderup DcH til konkurrence. Pia var medarrangør og Bent skulle være dommer, så vi skulle være der fra starten.
I Brenderup blev vi modtaget med Solvej's meget lækre brunsviger-kage. Jeg fristes til at sige, at det er nok ubetinget Danmarks bedste brunsviger. Hold da op - så fik vi lige lagt bunden. Men den smager himmelsk.
Og så var det bare ud og i gang. Vi havde kun Zippo og Dazzler med, så der var masser af tid til at hygge mellem løbene for mig. Pia havde en af Chinooks aller bedste venner - Viva - med. Og de to tog sig en ordentlig tur. Det er rigtig sjovt at se, hvordan de 2 maser med hinanden. Der bliver ikke lagt noget imellem, det er bare fuld knald på hele tiden.

Selve afviklingen af stævnet gik som smurt. Gode baner af Bent og Hans Peter, og hurtige resultater. Herunder har vi gang i en præmieoverrækkelse med Pia som mikrofon-bestyrer.


Ud over Viva, Aya og Woogi havde Pia også Chinook's far Carson med. De 2 fik sig en rigtig hyggestund sammen. Det så virkelig ud som om far Carson lige fik forklaret sin lille søn et par sandheder om livet i al almindelighed. De hyggede og slappede af sammen. Skønt at se.

Når man ser på disse billeder kan man i hvert fald sige, at "æblet falder ikke langt fra stammen".

Rent løbsmæssigthar mit mål i DcH i år været at Zippo skal være årets AG3-hund. Reglerne er sådan, at det er de 5 bedste resultater der tæller, efter en pointskala. Men når man har 5 gange makx-point, så kan man ikke gøre mere for at forbedre sit eget resultat - men man kan heldigvis stadig forhindre, at konkurrenterne får makx-points! Og det prøvede jeg så på. Zippo blev disket i spring 3, men vandt sine øvrige 3 løb. Dygtig dreng.
Dazzler har efterhånden fået rigtig meget selvsikkerhed. Han er nu kommet op i spring 3 i DcH, og han har vældig meget fart på. Han reagerer også flot på Bent's handling, hvor det især kan ses, at Bent fik meget ud af timerne med Christian Eybe på ugekurset. Men...... felter! Det er et problem i øjeblikket. Forhåbentlig er det bare en periode. Jeg synes, jeg havde en tilsvarende periode med Zippo da han var på samme alder, og der er ingen problemer til træning, så mon ikke det går over igen, bare Bent holder fast og bliver ved med at korrigere ham.

Søndag var der Sjællandsmesterskab i Jyderup. Det var DcH Jyderup's første stævne, og de bestod prøven til stort UG! Det kan de roligt kaste sig ud i igen. På vej om morgenen mødte vi denne smukke regnbue, som vi var nødt til at holde og fotografere.
Her står Miriam og skuer bekymret ud over stævnepladsen, men det var der nu ingen grund til. Alt klappede for deltagerne. Bent var dommer sammen med Hanne Husted, og jeg synes banerne var rigtig gode. Udfordrende, ikke alt for svære men også sjove at løbe. Selve SM-finale-banen var rigtig sjov og anderles med 2 lange tunneller under et A - men de fleste tog den med godt humør og gik til opgaven med et smil.


Rent resultatmæssigt var det ikke vores dag. Disk i spring 3 fordi Zippo gjorde hvad jeg bad ham om. Min timing var forkert. Og desværre disk i spring åben, hvilket allerede der satte os ud af spillet i forhold til Sjællandsmesterskabet. Det blev dog alligevel til en 2. plads efter Karin og Quenie. Vi må bare prøve igen næste år.


Dazzler var lige som om lørdagen lige lovlig kæk på felterne, men viste ind imellem fremragende løb, så der skal bare mere tid til.


Chinook brugte dagen til at finde nye venner, f.eks. Karoline, som han her hygger med. Han er blevet rigtig dygtig til at være langs ringsiden uden at skulle gø ad løberne hele tiden. Det er virkelig dejligt.


Denne weekend gælder det så DM i Ribe. Vi er nu nået til Jylland, men der er meget kø på motorvejene her fredag eftermiddag. Heldigvis skal vi jo bare nå at få slået lejr og få spist den lækre laks, som vi købte hos fiskemanden i Korsør. Den skal lige en tur på grillen, og så en tår vin til, så er der dømt fredagshygge!Ingen kommentarer: