Hele familien

Hele familien

onsdag den 21. september 2011

Årets sidste internationale DKK stævne

Weekenden den 17-18. september var afsat til årets sidste DKK-internationale stævne og afslutningen på årets hund-konkurrencerne.
Stedet var henlagt til DKK-Viby, og allerede ved ankomsten fredag eftermiddag blev vi mødt af den dejlige stemning, der altid er i Viby. Vi var der i fin tid, så lige så stille fik vi sat telt op på banen, fortelt, hegn og hvad der ellers hører til. En god flaske vin til aftensmaden, og så var vi klare til lørdagens udfordringer - for det er nok det bedste ord: udfordringer.

På forhånd havde DKK udsendt katalog via hjemmesiden, og det er jo en god ting, men første besked lørdag morgen var, at da startlister og katalog ikke passede sammen, så kunne vi ikke bruge kataloget til noget! Hm...... Det er da rigtig meget utilfredsstillende, når man tænker på at vi alle har brugt nogle ressourcer for at udskrive kataloget på forhånd og sætte os ind i, hvornår vi skal løbe - og så er det hele bare annuleret. Det er en ommer - DKK!
Næste punkt var, at banerne i lange perioder lå stille. Jamen vi var alle på pladsen, hvorfor kunne vi så ikke bare bytte rundt på lille/mellem/stor og så blive færdige? Det hævdes at "så kan løberne ikke finde ud af det" - men stop nu lige. Der var jo kun 2 baner, så det kan vi nok godt overskue.

Alt det gjorde desværre, at stemningen var noget afdæmpet. Og kombineret med en del regn i hvert fald lørdag formiddag, så var det en underlig dag. Men vi brugte aftenen på at "lade op" og blive klar til søndagen - hvor vejret så gik helt amok. Det regnede mere eller mindre stort set hele dagen, indtil vi var ved at pakke sammen. Ikke OK!

En god ting var dog, at Mette, Liv og Upsi kiggede forbi. Chinook og Upsi er nærmest kloner i øjeblikket, så da vi slap dem var det næsten ikke til at se, hvem der var hvem. Men de hygger sig sammen de to. På billedet er det Upsi foran og Chinook bagved.
Og aldrig før har jeg været med til en så trist årets hund-finale. Regnen gjorde desværre, at det publikum som plejer at sidde i en kødrand om finalebanen, de sad inde i deres telte. Banerne var dog heldigvis fine at løbe på, selv om det silede ned.
Hos de små hunde gjorde Susanne med Unique og Dweet rent bord både i årets ag-hund og årets all-round-hund. Super flot, og kæmpe tillykke til Susanne. Jesper og Emsi blev nr. 3. Dyrk lige deres checkede frisurer i regnvejrs-look. Det var største mode den dag.


Hos mellem-hundene vandt Pia Metz og Lucky. Lucky havde nogle flotte løb den weekend, og jeg er sikker på, at Pia havde godt med selvtillid med hjem i bagagen før VM efter weekendens løb. Nr. 2 blev Ann-Britt og Diesel, 3 Gitte og Zinnia og 4 Zippo. Måske var jeg først lidt skuffet, da jeg jo sidste år blev nr. 2 - men set i betragtning af min kondition og vores træningsindsats året igennem, primært på grund af mit dårlige knæ, så er det stadig flot at være med i toppen. Vi var i øvrigt en stabil firer, for vi blev også nr. 4 i årets all-round-hund.


Holdmæssigt løb vores "Made by Monty-hold" faktisk super godt lørdag, men søndag gik det galt igen. Vi endte dog alligevel på en 3. plads - ikke så meget på grund af vores resultater som på grund af manglende deltagelse fra de andre placerede hold. Ikke imponerende ;-) Bent's hold Wowchesky kom ind på en flot 2. plads efter kromierne, som besatte førstepladsen. Godt gået af kromi-holdet. Thorleif havde i dagens anledning iført sig såvel guldhat som guldslips.


Thorleif havde så indkøbt blomster til dem, der knoklede for at vi andre kunne løbe stævne: Hans Peter, Bjarne, Ulla og Sophie. Og lørdag var der blomster til Knud Schlüter for at være Danmark's nok mest ihærdige hjælper. Det var bare velfortjent.
Men det største denne weekend var dog, at Dazzler hentede sine 2 første certer: et i agility og et i spring. Dygtig lille fyr. Så er championatet indenfor rækkevidde. Uhu..... hvor spændende. Dazzler har ellers været lidt felt-spasser på det seneste, men i ag3 sad de lige i skabet.


Tilbage var så "bare" at få campingvognen pakket. 2 våde telte havde vi med hjem :-( og rigtig mange havde problemer med at komme op fra pladsen. Heldigvis råder Viby også over medlemmer med store fire-hjuls-trækkere, så alle kom op. Og solen kom faktisk frem sidst på eftermiddagen.

Ingen kommentarer: