Hele familien

Hele familien

søndag den 14. august 2011

Regn, regn, regn og hvad det så fører med sig

Denne weekend skulle vi så have været til stævne i Nykøbing Falster, arrangeret af DcH Maribo og DcH Guldborgsund - men vejrguderne ville det sådan, at de havde lavet banen vi skulle løbe på om til en svømmebane :-( Fredag eftermiddag viste en inspektion, at der stod klart vand på det meste af banen, og så var det jo ikke forsvarligt - hverken for hunde eller mennesker at løbe der. Øv øv! Men en flok kreative folk fik hurtigt fundet på at flytte konkurrencen til Næstved DcH. Smadder smart - nærmest lige om hjørnet. Godt nok røg turen i campingvogn og bøfferne med Gitte - men til gengæld havde vi ultra kort køretid, sov i vores egne senge - og så fik vi i øvrigt bøffer alligevel.


Lørdag var Bent dommer sammen med Hanne Husted. Hanne havde lavet gode springbaner, bl.a. med valgfri slalomindgang i spring 3. Hold da op, så skulle vi jo pludselig til at tænke! God ide, Hanne! Og på trods af flytning og uvante forhold for de arrangerende klubber, så blev stævnet lørdag afviklet i super stemning. Der var fantastiske præmier og næsten ingen regnvejr.
Da Bent jo stod på banen og viftede med armene, så fik jeg lov at låne Ticket. Det gik sådan noget blandet - En 3. plads i spring åben med DM-udtagelse, men ellers ikke specielt fremragende. Zippo var strygende: 4 løb og 4 fejlfrie førstepladser. Bent løb så ind imellem selv med Dazzler, men jeg tror Dazzler er kommet i teen-age-bølle-alderen, for mange af de ting der plejer at være "sikre" var lidt vakkelvorne. Felterne hm..... nogen var der, og nogen var ikke. Og tyvstart prøvede han også på, men Bent var heldigvis over ham med det samme. Den dårlige vane skal han ikke lære.
Søndag havde vi medbragt Andreas, som havde fået tjansen med at taste resultater ind. Det klarede han jo nemt - så ind imellem så vi ham også ude på banen. Det var rigtig hyggeligt.Søndag løb Bent selv med begge sine hunde, og havde flere gode løb. Bl.a. et ag2 med Dazzler, hvor både tilskuerne, der sad lige ud for feltet, og Bent selv havde set pote på feltet, men desværre stod dommeren i en dum vinkel og for langt væk, så han så det ikke. Øv øv. Zippo startede dagen med et blændende spring 3, hvor jeg glemte 2 forhindringer. Hvor svært kan det være? Og i spring åben rev han en pind i bar iver. Det tegnede ikke for godt. Men heldigvis fandt vi stilen igen og vandt begge ag-klasser.


Min lille Chinook var også med begge dage. Han tager efterhånden alt det der stævne-ræs med ophøjet ro, og her ligger han helt afslappet hos mig og kigger på agility.Af en eller anden grund var stemningen lidt mere anstrengt søndag, og det blev da heller ikke bedre af at det begyndte at regne da vi nåede AG3. Øv, hvor irriterende. Der var en masse "muggen" i krogene, hvilket altid er rigtig ærgerligt. Hanne formåede dog at få den gode stemning tilbage til præmieoverrækkelsen.Så summa summarum: alligevel en god weekend, som kunne være endt i en aflysning, hvis ikke alle 3 involverede klubber (De 2 arrangerende samt Næstved) havde været opfindsomme og fleksible. Tak for det - og tak til alle, der lige gav en ekstra hånd, da nogle af hjælperne i sagens natur havde valgt at blive på sydhavsøerne.

Ingen kommentarer: