Hele familien

Hele familien

torsdag den 11. august 2011

Dazzler klar til DcH-DM :-)

... men alting til rette tid - jeg må hellere begynde med begyndelsen, og den ligger næsten 2 uger tilbage.

DKK Vejen

DKK's internationale udstilling med det hele i Vejen løb i år over 4 dage, hvilket åbenbart betød meget større "træk" på campingpladsen ved stævnepladsen, og da vi var for sent ude, henlagde vi vores lille miniferie til Ribehøj Camping http://www.ribehoej.dk/ i stedet for. Ribehøj er nok en af de smukkeste campingpladser i Danmark, og det var 4. gang vi boede der. Altid på den samme plads med udsigt over søen.
Som vi plejer når vi er ude, havde vi indhegnet vores "have" så hundene kunne løbe frit og lege. Da der - også på Ribehøj - var flere mennesker end der plejer at være, havde de opstillet 3 ekstra bade- og toiletvogne ved siden af vores plads, og vores 3 sheltiedrenge var det underholdende indslag, når folk stod i kø til bad eller toilet. Hold da op, hvor de hygger, de 3 gutter. Og det er utroligt, hvad de 2 store finder sig i fra lille Chinook. Her hopper han rundt på Zippo's mave.

Torsdag havde jeg - ud over agility - meldt Zippo til en lydighedsprøve i klasse 1. Vi har nu gået på hold et stykke tid, og jeg følte vi var klare. På trods af et grimt 0 i næseprøven, som han ellers plejer at tage fint, var Zippo en stjerne. Uanset varmegrader og nervøsitet hos mig var han så meget "på", at vi fik en rigtig flot kommentar med fra dommeren om vores samarbejde. Det er jo noget, der luner i mit hjerte. 154,5 points blev det til, 4 stk. 10-taller, 2 stk. 9,5 og et enkelt 9-tal samt selvfølgelig vores fine 0 i næseprøve. Men jeg er stolt over min lille hund, han arbejdede som en drøm og var ligeglad med agility-banen lige på den anden side, løbske tæver og andre forstyrrende elementer. Zuper Zeje Zippo zlår til igen !!! Måske ender vi med at få lyst til at prøve kræfter med en LP2 næste år.

Men derudover stod dagene på agility. Måske var det for meget? Jeg kunne i hvert fald konstatere, at torsdag og fredag løb vi blændende, lørdag sådan la-la og søndag elendigt. Så vi har nok været trætte begge to

Ud over agility var der i løbet af dagene besøg af rigtig meget Foula-familie. Det er altid vældig hyggeligt at følge med i hvordan det går med slægtningne. Der var besøg af Louise med Dixie, og Ann med familie og smukke Ozzy.

Senere kom Helle med Dream og Mette med Upsi. Upsi og Chinook er rigtig gode bølle-lege-tæske-drille-venner. De kan faktisk rode rundt i en klump i rigtig lang tid, uden at tage sig af verden udenfor. Her er Bølle 1 og Bølle 2.
Og her er det Chinook, der hopper rundt ovenpå Upsi - 2 sekunder efter er det modsat.Næsten alle dagene holdt vejret sig fra sin smukkeste side, som man kan se herunder, med flot blå himmel og høj sol.
Søndag sidst på eftermiddagen, mens rigtig mange var i fuld gang med at pakke sammen, var der en der åbnede for himlens sluser, og så væltede det ned, så i løbet af 20 sekunder var alt og alle drivvåde. Vi var næsten færdige med at pakke, så vi skyndte os at redde det meste op i bilen, så kun teltet blev rigtig vådt. Og så os selv. Hold da op - alt skulle skiftes, da vi kom ud til campingvognen. Så det var en lidt kedelig slutning på en ellers fin weekend.DcH VestfynWeekenden efter tog vi så hul på august måneds mange DcH-stævner med en lille mini-ferie på Vestfyn. Pia skulle låne bilen for at køre til Belgier-træf i Silkeborg om lørdagen, så vi startede fredag med at køre til Føns Strand, hvor DcH Vestfyn holder til. Vi fik sat campingvognen op og lavet aftensmad, selv om det ikke var det luneste vejr. Næste morgen så vejret til gengæld sådan ud:
Bent og jeg tilbragte dagen i liggestolene udenfor campingvognen, og så i vandet. Det blev til 3 gange, hvoraf jeg havde Zippo og Woogi med de 2 gange. Det var lige noget,de kunne bruge.

Herlig afslappende lørdag. Bent blev rød som en nykogt reje på maven, men det var vist også første gang i år den blev luftet :-)


Søndag var stævndag. Chinook og Monty gik i indhegningen ved campingvognen, men tæt på banen. Jeg var meget spænt på, om den lille fyr kunne lade være med at gø ad hundene der løb, men det var der ingen grund til at være, for han trissede lige så stille rundt og hyggede med morfar - og lagde sig i øvrigt ind i skyggen, når det blev for varmt.
Det der med at gå i skygge er han i øvrigt ret god til. Her har han fundet en lille bitte skyggeplet bag Susanne.Her er en del af vores løb fra søndagen:http://www.youtube.com/watch?v=XzHoqeNE9ak


Herunder er det i øvrigt Bent, der får præmie for et af sine løb. Præmierne var vin - og det kan vi jo altid bruge.


Vestfyn holder altid hyggelige små stævner med 1 bane, og det slog også til denne gang. Næste weekend bliver i Nykøbing Falster - hvis ikke banerne er sejlet væk forinden.

Og så er ringen ved at være sluttet, for søndag fik Bent sin sidste udtagelse og er nu klar til DcH DM sammen med Dazzler. Jeg glæder mig til at I skal med i år. Det bliver rigtig hyggeligt. Og så må de finde en anden person til speaker-tjansen :-)

Ingen kommentarer: