tirsdag den 1. februar 2011

Super start på stævnesæson 2011

Årets første stævne var arrangeret af DCH Vejle og blev afholdt i Sanne's hundecenter den sidste weekend i januar. Vi fulgtes med Pia, og vi havde fået lov at overnatte hos Solvej og Torben i Middelfart både fredag og lørdag - og lad mig lige slå fast med det samme: magen til luxus-forplejning skal man lede længe efter!!!

Vi tog forventningsfulde afsted fredag eftermiddag med bilen pakken til sidste cm3 - som kun Bent kan pakke en bil. 6 hunde: Aya, Woogi, Viva, Ticket, Zippo og Dazzler samt dyner og tøj til en kold kold weekend.

Hos Solvej og Torben fik vi deres soveværelse, og vi fik anbragt vores happengut og gik ned til Solvej's fantastisk lækre aftensmad. Noget sammenkogt med hakket oksekød, hvidløg og chili - samt bacon, kokos og peanuts. Det lyder måske mystisk, men det smagte himmelsk. Og vi spiste alt for meget. For slet ikke at tale om, hvordan det gik, da rutebil-lagkagen kom ind til aftenskaffen. Jeg spiste i hvert fald nærmest pinligt meget lagkage - men jeg skulle jo heller ikke løbe lørdag.

Næste morgen stod vi op kl. 6.15, og efter hyggeligt morgenbord satte vi kursen mod Hedensted. Det var dagen for de store hunde, så Bent skulle løbe med Ticket og Pia med Aya. Ticket løb godt og hurtigt, med bare en enkelt nedrivning, bortset fra spring3 sidst på eftermiddagen, hvor Bent var for træt i sit hovede, så det gik lidt i "ged". I øvrigt fik jeg lov at løbe det samme spring3 med Aya. Åh, hvor var det sjovt. Hun var vildt tændt og løb super hurtigt. Desværre var jeg uopmærksom i et split-sekund, så Aya ikke fik den helt korrekte anvisning på, hvor hun skulle hen, og så endte det med en disk, men hold da op en sjovt løb. Det gjorde mig helt "høj".

Pia's lille Viva var med til sit livs første agility-stævne, og det klarede hun rigtig flot. Her snupper vi lige en lille hygger.

Der var faktisk gang i Viva det meste af dagen. Hun var ikke meget for at lægge sig pænt i sit bur og sove, som der står i alle hvalpebøgerne, at hvalpe på den alder gør. Næh, hun skulle kigge og hilse og opleve en hel masse. Til sidste gik hun dog "kold" hos Pia, godt pakket ind i tæppet. Sej lille hund!

Lørdag eftermiddag kom Mette og Mooni forbi. Jeg er jo ellers ikke den store puddel-fan, men der er nogle enkelte, jeg synes godt om, og Mooni er en af dem.

Men godt, at jeg havde fået lidt motion, for vel tilbage i Middelfart diskede Solvej op med flæskesteg med det hele og (til ære for Bent) nybagt brunsviger. Yammiiiiii, hvor det smagte godt, og igen spiste jeg alt for meget.

Vi kunne alle mærke, at vi havde været ude i kulden en lang dag, så vi gik forholdsvis tidligt i seng. Næste morgen fik Pia så vækket os alle en time for tidligt :-) men så havde vi god tid til morgenmad og til at pakke bil. Afsted gik et igen mod Hedensted. Undervejs nød vi den smukkeste sol-opgang, og her kan I se, morgenstemningen ved Sanne's Hundecenter da vi ankom. Det er da flot.
Lørdag var turen så kommet til Woogi, Dazzler og Zippo. Det var Dazzlers officielle stævne-debut, og Bent var meget tilfreds med hans løb. I de første løb havde de lidt slalom-problemer, men det rettede sig. Og ellers var det nok mest Bent, der skulle prøve at finde ud af, hvad Dazzler nu kunne og ikke kunne. Men han blev flot siddende ved start alle gange, og han fik alle sine felter. Dygtig dreng.
Her er Dazzlers løb:
Zippo var helt ophidset over at skulle løbe stævne igen. Så meget, at han sitrede over hele kroppen ved start. I første løb forsøgte han delvis en tyvstart, men heldigvis så jeg det og fik sat ham tilbage. Zippo vandt både AG og spring 3, men i de åbne var han belastet af en klodset fører, så der blev ingen DM-udtagelser til ham, men 4 gode løb med fine felter og super fart. Åh, hvor jeg dog er vild med den hund!
Her er Zippo's løb:

Søndag eftermiddag var der luftetur med alle hundene: Zippo, Viva, Woogi, Aya, Ticket og (skjult bag Ticket) Dazzler.

Under oprydningen hyggede Viva sig med at gå tur med Zippo, som tålmodigt finder sig i hendes fjollerier.
Stævnet sluttede i fin tid, for alle skulle hjem og se håndbold. Vi tog kampen i radioen på vej hjem i bilen. Tak Pia, for godt selskab og en hyggelig weekend, og stort tak til Solvej og Torben, der lånte os deres soveværelse og fodrede os.

1 kommentar:

Pia sagde ...

Tillykke til begge hunde :-) De er bare seje begge to :-) Og det ser ud som om I har haft nogen hyggelige dage også sammen med pleje barnet aya :-)