Hele familien

Hele familien

onsdag den 10. november 2010

Fødselsdag og kursus

Lørdag morgen vågnede Bent og havde det rigtig skidt. Det var bare ærgerligt, for vi havde - som sædvanligt - et tætpakket program for weekenden.

Nå, men Andreas og jeg pakkede den lille grønne Fiat med sækkevis af affald fra værelserne og kørte på lossepladsen. Vel hjemme igen gjorde vi os i stand og klar til at tage til fødselsdag i Sorø. Bent's bror Steen fyldte 60 i fredags og havde inviteret til spisning på Krebsehuset i Sorø. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag med noget fantastisk mad.

Før hans fødselsdag havde hans søn Lasse fået den geniale idé at lave en video-hilsen fra venner og familie. Her kan I se vores indslag. Husk at sætte lyd på!Da Bent stadig var sløj spurgte jeg Pia, om hun ville med på kursus i Kolding med Tina Mette om søndagen. Det ville hun sørme' godt. Det var da heldigt, for så skulle jeg ikke køre alene.

Her ligger Zippo i min stol og venter på, at det bliver hans tur til at løbe.


Tina Mette er en fantastisk engageret underviser og meget perfektionistisk. Hun bliver ved, indtil vi kan det hun vil have vi skal kunne, og hun giver bare så meget af sig selv. Det er altid en stor fornøjelse at være på kursus med Tina.

Her er en del af Zippo's første bane.

http://www.youtube.com/watch?v=g4tXMqE4vOA

I pausen nød vi det gode vejr udenfor. Men selv om vejret var smukt, så var det koldt for hundene at ligge og vente i bilen.

Aya var i fantastisk humør. Det var rigtig sjovt at se. Dels løb hun fantastisk med Pia, men også når vi gik tur fjollede hun rundt som en teen-ager.

http://www.youtube.com/watch?v=3R-OGdttoio

Da det var 10. sæson for disse kurser, så havde Kurt sørget for, at der var jubilæums-kage både lørdag og søndag. Lækker chokoladekage med border-collie glasur. Uhm....

Herunder er Zippo's sidste bane. Vi skulle lige løbe den en gang til, og så give den en "tand" mere. Prøv at høre Tina i baggrunden!

http://www.youtube.com/watch?v=0gx-hPR4cPs

Det var et rigtig godt kursus, med sjove baner med udfordringer for alle, uanset forkundskaber. Så da vi kørte hjem var vi rigtig glade. Det havde været en fantastisk søndag.

Ingen kommentarer: