Hele familien

Hele familien

mandag den 27. september 2010

Weekenden den 25. og 26. september blev brugt på DcH's DM. Zippo og Aya skulle løbe, og Bent havde lovet at speake. Vi skulle til Frederikssund, og havde besluttet os for at køre frem og tilbage begge dage, da man ikke kunne overnatte på pladsen.

Så vi ankom lørdag formiddag og fik slået telt op og meldt til, inden vi skulle til indmarch. DcH DM har normalt en festlig indmarch med faner og garde - men jeg synes godt nok, at garden i år var noget tam. og vi gik ca. 50 meter, før vi skulle stille op, så der var ikke meget march over det! Til gengæld var talerne i år prisværdigt korte, og snart kunen vi gå mod agility-banen.

I år var systemet lavet om, så vi lørdag skulle løbe 2 indledende løb. De bedste 40% i disse løb gik direkte videre til en A-finale. Resten løb en B-finale, hvor de 3 bedste også gik videre i A-finalen. Selve A-finalen var et løb for sig selv - så resultaterne fra lørdagen talte ikke med - desværre. Et system, der kan have både fordele og ulemper. Men det er nok svært at finde noget, som alle synes er godt. Det så heller ikke ud som om agility-udvalgets bestræbelser for at få flere deltagere havde båret frugt. I mellem-klassen var vi 16, hvoraf en ikke kom p.g.a. en syg hund.

Lørdag løb Zippo super flot, og da vi kørte hjem lå han på en klar førsteplads. Søndagens A-finale-bane havde en rimelig svær start, og desværre slappede jeg for meget af, da jeg var kommet over den svære del, og så missede vi A-feltet. Det var helt klart mig, der gik for tidligt, så det kan Zippo ikke klantres for. Dårlig fører. Der smed vi vores danmarksmesterskab ud! Nå, men vi endte alligevel på en flot 4. plads (1 placering bedre end sidste år), og en tid, der var 6 sekunder hurtigere end vinderens. Så jeg er alt i alt godt tilfreds. Det var en super løb bortset fra det felt.
Se løbet her.

Monty fik sin flotte "årets senior"-pokal. Den er så stor, at han kan blive væk i den. Men jeg er stolt over min gamle hund. Den har han fortjent.

Pia og Aya klarede sig også flot, men desværre blev det heller ikke til en podie-plads. Bent var en super speaker. Ham kommer de til at savne næste år, hvor han forhåbentlig får sine kvalifikationer på plads!

Lørdag aften havde vi Solvej og Torben med til Bisserup. De skulle overnatte i vores campingvogn. Og som sædvanlig, når hundefolk mødes, så blev det en rigtig hyggelig aften.

Jeg synes ikke DcH Frederikssund slap så flot fra opgaven, som Vejen gjorde sidste år. Og vi hørte også lidt brok fra lydighedsfolkene. Jeg synes også, at det er ærgerligt, at man ikke kan sove på pladsen, og at man skal køre i bil for at komme til/fra festaftenen. Spændende hvordan det bliver næste år.

Her kommer garden foran fanerne

Det er nu et flot syn, med alle fanerne.
Kreds 6 gik foran (hjemmebanefordel)
Og her står vi pænt linet op og lytter på taler.
Det ser ud som om de morer sig lidt mere i kreds 5.
Et af de flotteste syn til DcH DM er faneborgen, hvor alle fanerne står i løbet af dagen.
Og her har Monty fået sin pokal.
Så selvfølgelig skulle han fotograferes foran fane-borgen.
Og det skulle Zippo også. Selv om han mest ligner en, der er lige ved at lave ballade.
Her er så alle vores 3 deltagende hunde: Monty, Aya og Zippo.
Når konkurrencerne er slut er der igen indmarch, denne gang opdelt efter dicipliner, i nummerorden og med hunde.
Susanne gentog successen fra sidste år og blev danmarksmester for lille hund. Tillykke til Susanne og Unique.

Ingen kommentarer: