søndag den 19. september 2010

Nu kan det vist ikke blive meget bedre .....

Ja, det er en sætning, jeg har hørt nogle gange efter denne weekend, som har været helt fantastisk. Før weekenden havde vi 2 "gysere" på bedding: dels Bent og Pia's hold ATAK sammen med Henrik og Flemming. De har ligget nr. 1 til Årets Hold et stykke tid, og de skulle bare lave 3 OK gennemløb for at vinde. Og dels Zippo, der lå som nr. 1 til Årets Allround-hund, men kun ganske få points foran nr. 2, så det kunne sagtens nå at ændres i weekenden. Oveni lå Zippo nr. 2 til årets agility-hund, men med en minimal chance for at vinde. Så der var lagt op til en rigtig gyser.

Lørdag i hold-konkurrencen løb alle store hold med 3 fejlfri, så der var lagt pres på til om søndagen. Zippo var for sej - vandt AG åben og blev nr. 4 i spring åben. Sammenlagt nr. 1 i "bedst af 2 åbne. Desværre røg han af vippen i AG åben søndag, så vi havde 5 fejl med os. Søndag løb Zippo fejlfri i spring åben. Så nu var det faktisk mest op til mine konkurrenter - især Jannie med Cody og Ann Britt med Diesel - om vi skulle beholde vores førsteplads, og den spænding holdt sig helt til præmieoverrækkelsen.

Bents hold havde det faktisk på samme måde: deres placering afhang af, hvordan deres konkurrenter løb. Ikke nogen drømme-situation at være i. Men heldigvis (hvis man kan tillade sig at sige det), så endte Belgier-power så tilpas langt nede i rækken, at ATAK bevarede deres førsteplads. Så de flotte røde buketter var i hus.

Søndagens finale i "Årets aglity-hunde" var tegnet af Erling Uhde Rasmussen, som om lørdagen havde lavet halsbrækkende men sjove klasse 3-baner til os. Men finalebanen var flydende og lækker at løbe. Rigtig mange fik feltfejl, især på balancen, som lå lige foran en tunnel, som vi ikke skulle have. Zippo skulle starte næstsidst, og lige før løbet var vi koncentrerede men klare.

Zippo lagde ud med flot fart og dejlige felter. Især hans A-felt var der overhovedet ingen tvivl om. Min handling virkede nøjagtig som jeg havde gået, og det var en kæmpe fornøjelse at løbe den bane med Zippo. Alting fungerede bare!

Men på trods af et super løb, og bedste placering i selve finaleløbet, så kunne vi ikke slå Gitte og Zinnia af pinden som årets aglity-hund - så vi snupper andenpladsen og er herunder på vej ud til æresrunden, med Jannie og Cody på 3. pladsen.

Så nåede vi til præmie-rækkelserne, og de startede med hold. Herunder 4 glade ATAK-løbere med deres reserve: Flemming og Athene, Bent og Ticket, Pia og Aya, Henrik og Kanero samt Allan og Ogaia.
Det er jo en herlig fornemmelse at stå i spidsen for sådan en præmieuddeling!

Derefter blev "Årets all-round-hund" uddelt, og sørme' om ikke Zippo havde beholdt sin førsteplads. Godt gået af en hund, som er fyldt 3 midt i denne sæson.

Her er hele feltet i årets AG-hund: Zippo, Jannie og Cody, Ann-Britt og Diesel, Jesper og Indi, Hanne/Tommy og Olsen, Gitte og Zinnia, Lene og Toxy, Kim og Duddi, Pia og Chip samt Louise og Sunny.
Der var sandelig også en præmie til vinderne af finaleløbet, så Zippo og jeg var igen oppe efter en præmie. Det var dejligt, at der også blev tænkt på, at det også er vildt flot at vinde finaleløbet.

Derefter uddelte de Årets agility-hund, som blev vundet af Gitte og Zinnia. Derefter kom jeg med Zippo, Jannie og Cody, Lene og Toxy, AnnBritt og Diesel, Louise og Sunny, Stine og Zuggi, Kim og Duddi, Hanne/Tommy og Olsen samt Jesper og Indi.

Da alle præmie-overrækkelserne var overstået, fik Aya, Woogi, Zippo og Dazzler en ordentlig tur ud over de grønne områder. Det var lige noget de kunne bruge.

Bent og Pia havde hver et løb mere, og så var det bare at pakke sammen og køre hjem. Det var i rigtig fin tid, så vi kunne nå at få lidt aften herhjemme. Herunder ses vores præmie-tagende hunde med deres gevinster: Aya, Zippo og Ticket.

Og vi måtte også lige have et par billeder af hver hund: Zippo

Aya med pokal og blomster og et stort tilfreds grin:

Og Ticket, som valgte at anlægge et cute-face til fotograferingen.

Ja, så kan det vist ikke blive meget bedre!

Ingen kommentarer: