Hele familien

Hele familien

søndag den 30. maj 2010

Hold da op en weekend

Så er vi tilbage på vores egen blog igen.

Og denne weekend var der så DKK-internat.stævne i Albertslund. Da Bent kom hjem fredag aften, talte han godt nok om, at ladelampen lyste i bilen, men den lyste ikke konstant, så vi regnede med, at den kunne nok holde weekenden over, og der var bestilt tid hos mekaniker mandag. Men sådan skulle det ikke gå.

Vi startede uden problemer, men mens vi kørte derudad skete der flere og flere mystiske ting. Vinduerne kunne næsten ikke rulles ned og op, og blinklyset blinkede langsomere. Flere lamper lyste nu, og da vi var nået til Ringsted fandt Bent det ikke forsvarligt at køre længere. Fair beslutning, men hm....... Der var jo lige et stævne.

Desperate opkald til adskillige venner og livliner gav heldigvis bonus, og Jeanette var så sød at komme forbi og hente mig og Zippo, så vi kunne komme ind og løbe AG3. Jeg var godt nok spændt på, om jeg overhovedet kunne løbe, for jeg er helt vildt forkølet. Min næse er totalt stoppet, jeg har ingen luft og jeg har ikke beværet mig i noget hurtigere en langsom gang hele ugen.

Pia og Bent ventede så på Falck, som kørte bilen til Bøgelunde og dem hjem. De havde besluttet at vente med stævne til søndag, og Bent brugte dagen på at få fat i en lånebil (Tak til Lis). Pia brugte til gengæld dagen på at slå græs, støvsuge og ordne badeværelse. TAK!!!

Det størte problem med Pia og Bent's manglende deltagelse lørdag var, at deres hold pludselig var reduceret fra 4 til 2. Hm.... Henrik måtte på jagt for at finde en ny reserve, og heldigvis kom Allan med O'Gaia holdet til hjælp, så de kunne bevare deres gode placeringer for holdet.

Mine løb gik faktisk bedre end forventet. Mine ben eksede godt nok noget undervejs, og jeg kunne ikke hjælpe Zippo optimalt, men vi kom igennem. Desværre uden points på landsholdskontoen, men med nogle - situationen taget i betragtning - udmærkede resultater.

Søndag kom Pia og Bent så med. Igen takket være en god ven's hjælp, for Henrik kom og hentede Pia, da der kun kan være 2 i Lis' bil. Søndagen bragte også regn. Øv øv øv. Jeg ved godt, at man bare skal have ordentlig tøj på, og det har vi jo, men det er altså sjovere i solskin.

De fejl vi fik i klasse 3-løbene fik vi fordi jeg ikke havde luft til at være de rigtige steder, men til gengæld løb han 2x2 fejlfri åbne, og endte weekenden med at blive bedst i 4 åbne klasser. Dygtig Zipzap!

Næste weekend spitter vi op igen. Bent og Pia følger mig til Ribe til landsholdssamling, og så kører de tilbage til Vejen til DcH-stævne. Jeg skal have Dorthe og Djohs boende i campingvognen, så det skal nok blive hyggeligt.

Ingen kommentarer: