søndag den 1. februar 2009

Lille Dazzler er flyttet ind

Så kom dagen, som Bent har ventet spændt på de sidste 2 uger - ja for længere siden er det såmænd ikke, at det blev besluttet, at Bent skulle have sin egen sheltie: Dazzler!

Lørdag skulle vi have været på kursus i Kolding med Claudia, men desværre var Claudia syg, så kurset blev aflyst. Vi valgte så i stedet at snuppe en times dejlig træning i Sorø, hvorefter vi satte kursen direkte mod Sønderjylland med Ticket, Meghann og Zippo i bilen. Resten af flokken var hjemme og passe på Andreas!

Det er altid dejligt at blive modtaget af Pia og hendes glade hundeflok. Efterhånden tror jeg de kender os, for vi får i hvert fald en stormende modtagelse. Det kan man kun blive glad af!



Bent kastede sig selvfølgelig straks over sin nye hund, som havde været udenfor et stykke tid. Det betød, at da vi kom ind og satte os tilrette, faldt det lille pus i søvn i fars arme. Nåh, hvor synd for Bent - så kunne han ikke komme til at spise sin fastelavnsbolle. Uhm..... hvor vi smaskede på den anden side af bordet.

Vi havde taget Dazzlers nye seng med, så den kunne komme til at dufte lidt af det han kendte, og den blev straks taget i brug.


Det blev som sædvanlig en aften med meget hundesnak, og for sidste gang sov Dazzler hos Pia (og tissede på hendes gulv). :-D

Søndag morgen efter morgenmaden tog vi en tur i skoven med hele flokken, inkl. golden retriever Mikki, som var i pleje. Sneen havde gjort det til en smuk oplevelse, og en flok løse glade hunde gjorde det endnu smukkere.


Og som sædvanlig kunne jeg ikke nære mig for "det store fællesbillede". Er de ikke søde og smukke? Her er Bent med Dazzler, Ronja, Ticket, Woogi, Zippo, Sami (bag), Meghann, Aya og Mikki.

Efter skovturen satsede vi på, at Dazzler var træt, så han kunne sove hele vejen hjem. Hm....... Han sov vel sammenlagt 10 minutter. Så indtog han sin nye hvalpeindhegning, så han ikke bliver løbet ned af de store, besigtigede haven, hjalp sin far med at lave en mindre indhegning på græsset, så han ikke skal hele haven rundt midt om natten for at fange sheltien :-D og legede med sin storebror! Så var han træt, og han har stort set sovet lige siden - kun afbrudt af en lille drikke og tissepause.

Bent glæder sig meget til at komme i gang med sin nye hund, men nu skal han bare falde til og føle sig tryg. De "gamle" har taget godt imod ham, så kommer garanteret til at gå fint.

Hvor var Bent heldig - at vi var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, den weekend for 2 uger siden!

1 kommentar:

Pia sagde ...

Det er også altid hyggeligt når I kommer :-) Og ja Dazzler og alle vi andre hyggede os den sidste nat :-) Det er godt han er kommet hjem til jer. Og hurra for mig, ikke mere tis på gulvet