tirsdag den 22. april 2008

Maxi-Zoo Cup i Viby 18-20/4

Så er vi igen hjemme fra en dejlig weekend, som selvfølgelig blev ekstra dejlig på grund af det flotte vejr. Stedet, hvor Thorleif & Co. havde valgt at afholde deres stævne var super, det var nemt at komme til, og der var gode luftemuligheder. Dertil kom et overvældende præmiebord, både til agility og lotteri, fin forplejning fra hjemmeværnet, på trods af, at de ikke var helt klar over, at rigtige mænd skal altså have store stykker kød :-) og flinke hjælpere, som virkelig gjorde deres bedste, selv om der af og til gik kludder i det hele.

Vores hunde klarede sig generelt godt. De nøjagtige resultater kan ses her: http://www.agilitysyd.dk/2008/DKK_Viby180408/ResViby200404.htm, men her er den korte version af, hvordan det gik:

Paddy havde flere gode gennemførte løb (men stadig mange disker). Det er helt klart, at jo mere rolig Bent er, jo mere koncentrerer Paddy sig om at komme igennem banen. Bliver Bent hektisk, ja så bliver Paddy også hektisk. Men for hvert stævne er der tydelige forbedringer.

Meghann nyder sit nye senior-liv. Hun brillierede ved at vinde alle seniorløb om fredagen. Om lørdagen og om søndagen blev hun "desværre" jævnligt slået af Sussi, der igen havde fået Ingo som fører. Men det er klart for alle - hvilket også blev kommenteret af flere i løbet af weekenden - at Meghann har fået et helt nyt agility-liv.

Ticket lagde hårdt ud og blev nr. 2 i SP1 om fredagen, samtidig med at hun fik sin sidste pind og rykkede op i klasse 2. Vi fik arbejdet en del med hendes "låsen" på forhindringer, hun ikke skulle have, og hun havde flere rigtig gode løb med fuld fart. Det var dog tydeligt, at søndag var hun færdig af træthed, og da vi startede det sidste løb kørte hendes øjne rundt i hovedet på hende, og hun kunen slet ikke finde ud af noget. Så tog vi bare 2 spring ud igen og legede trækkeleg i stedet for. Bagefter var det godt med en lur i campingvognen.


Monty klarede sig super. Hans største problem var, at Marianne havde "betonlår" da vi nåede søndag, og så er det altså ikke nemt at løbe. Monty kvalificerede sig til finalen om lørdagen som nr. 6, og han løb sig til en 4. plads i et flot fejlfrit løb, efter Jesper Kjær/Emsi, Lillian Rose/Mille og Annemette Hemdrup/Tyson.

Vi slæbte præmier hjem, både for vores løb og fra lotteriet, og nu går der altså endnu længere tid, før vi igen skal ud og købe foder. På hjemturen havde vi Wim med, så turen gik hurtigt med hyggelig snak hele vejen.

Campingvognen fungerede perfekt, og nu glæder vi os til igen at skulle afsted i den til stævnet i Hillerød. Hundene hyggede sig vældig meget i "haven", især drengene, som legede "fanger" rundt om markisen.

1 kommentar:

Pia sagde ...

Hejsa

I ser ud til at have hygget jer, og tillykke med de fine resultater.
hilsen Pia og hundene