søndag den 4. april 2010

Zippo - svensk spring champion

Torsdag den 1. april pakkede vi campingvognen for første gang i år. Turen gik mod Sverige, hvor vi havde meldt os til Gåsahoppet. Vi havde hørt så meget om den konkurrence, og specielt var vi spændt på at skulle løbe på kunstgræs.
Vi efterlod alle andre hunde end Zippo og Ticket hjemme sammen med Pia (tak for hundepasning, Pia) og kørte så mod Sverige. Fik fundet Nils Holgersen Hallen og sat campingvognen et OK sted. Var lige inde og så hallen og hilste på en del andre danskere.
Så var det bare ud spise lidt aftensmad og så tidligt i seng, for første banegennemgang fredag morgen var kl. 7.10!
Hvem mon har mest morgenhår - Bent eller Ticket?

Og vi blev bestemt ikke skuffet. Det her:
var fantastisk at løbe på. Både hunde og førere stod rigtig godt fast, så man kunne virkelig give den gas.

Ticket havde et løb fredag og 4 løb lørdag. Fredag var meget sent, så da var hun lidt fjollet - efter at have ventet hele dagen. Lørdag lå de første 3 løb lige oven i hinanden, og det sidste meget sent, men det sidste springløb var bare så flot. Desværre var der ikke nogen resultater med hjem, men det var alligevel en god oplevelse for Bent og Ticket.

Zippo klarede sig fint i det skrappe selskab. Heldigvis var der nogen der fik provokeret mig lidt, så jeg holdt op med at løbe så "pænt" og i stedet gav den fuld skrue. Så fradag aften sluttede vi af med at blive nr. 2 i springklasse 3 med 71 deltagere! Og da nr. 1 var svensk springchampion, så gik certet videre til Zippo, som dermed kan føje titlen: Svensk Spring Champion til sit stambogsnavn.


Vi fik 2 flotte sløjfer, en for certet og en for championatet, og et glas med indgraveret logo fra Gåsahoppet. Oj, hvor er jeg glad, selv om det næsten endte som en bedre gyser. Der skulle løbe ca. 20 hunde efter mig, bl.a. skulle Hanne Svejstrup løbe med Olsen, da Tomme var skadet. Hanne havde aldrig løbet med Olsen før, men alligevel lagde de ud i fin stil. Uha, det var nervepirrende. Men selv om det var et flot fejlfrit løb var Zippo en lille smule hurtigere. Pyha!

Tak for al den opmuntring og alle de søde kommentarer jeg har fået. Og til kærlige spark undervejs. Og så var det bare at køre hjem til Bisserup, hvor en meget stolt opdrætter ventede på os.

Det var et par dage, hvor det var dejligt at være dansker: 4 ud af 12 mulige certer gik til danmark. AG til Søren Gräs og Happy og Olsen ført af Hanne Svejstrup, og Spring til Julie med Chillie og til min Zippo. Godt gået. Vi kommer bestemt igen næste år.









Ingen kommentarer: