mandag den 5. maj 2008

DKK Internationalt agility-stævne i Hillerød

Fredag ved frokosttid startede vi campingvognen og satte kursen mod Hillerød Campingplads. Det er nok en af landets hyggeligste campingpladser med den sødeste forpagter, man kan tænke sig. Vi har i hvert fald aldrig oplevet andre steder, hvor forpagteren gik rundt hver aften for at sikre sig, at alle havde det godt og var glade - medbringende en stor kurv slik. Stor ros til Annette for hendes måde at drive campingplads på!


Da vognen var koblet fra skyndte vi os over på stævnepladsen for at sætte telte op, men hurtigt kørte vi tilbage til campingpladsen for at grille og hygge. Hundene var afslappede og glade, og Trunte, som Jette velvilligt havde lånt ud til Bent, faldt fuldstændig naturligt ind i flokken. Hun havde sin egen lille hundegård, og det så ud til at passe hende udmærket. Drengene tog en ordentlig masetur.

Lørdagen til stævnet var ikke noget at råbe stort hurra for, hvorimod søndagen var noget bedre. Paddy havde et flot AG1 lørdag, men blev desværre disket, og resten af weekenden var han faktisk en lille "nisse". Til gengæld havde Bent nogle flotte løb med Trunte, både i klasse 3 og holdløbene, selv om de kun har trænet sammen en enkelt gang.

Ticket var bestemt ikke i hopla lørdag, men det gik lidt bedre, da Bent løb med hende om søndagen, bortset fra sp2, hvor hun var kørt træt.
Monty var lidt sløv lørdag, men vågnede til gengæld op til dåd søndag, hvor han fik gode placeringer, endda i spring3! Jeg tror, det må være Stines guffer, med indhold af held, hjerne, ører og fart, der har hjulpet.
Meghann var flyvende - nogle gange lidt for meget :-) men sluttede søndagen med et super spring2 senior-løb med små buer, fantastisk slalom, super kontakt og stor fart. En dejlig måde at slutte en lang weekend.

Arrangørerne havde alle ods imod sig, da DKK til dette stævne havde præsteret at lave så meget rod i tilmeldingerne, som vi aldrig før har oplevet - men alligevel formåede Ulla og hendes hjælpere at køre igennem med et minimum af sure miner. Måske har solen og varmen gjort os alle mildere, men de knokler godt nok, de få hjælpere - de burde have en flidspræmie.

Nu gør vi klar til Tyskland i pinsen. Det glæder vi os til.

Ingen kommentarer: