mandag den 26. maj 2008

Belgierklubbens stævne i Odense

Med frygten for et marathon-stævne, hvor der var adviseret start for sidste klasse kl. 20.30 - satte vi næsen mod Odense søndag morgen - i øvrigt sammen med Jette, Trunte og Mille - så der var godt læs på den lille grå bil.

Men Bodil og hendes mandskab formåede at vinde 2½ time ind i løbet af dagen, så alle kom hjem igen i fornuftig tid. Godt gået. Stor ros til hjælperne for et hyggeligt stævne, som blev afviklet smidigt og hurtigt. Der er nu noget afslappende ved én bane - man behøver ikke hele tiden spekulere på, hvad de mon laver på den anden bane. :-)

Paddy var en rigtig l... i ag-klasserne, men til gengæld leverede han et spring 1 og spring åben i den top-klasse, som vi jo ved, at han har. Desværre var der et lokkende tunnelhul og en slalom fejl fra topplaceringerne, men det var to af de Paddy-løb, hvor folk holder op med at trække vejret, mens han løber.
Ticket og Bent bliver bedre og bedre sammen, og de er nu kun marginaler fra, at de kører placeringer hjem. Ticks "låser" stadig af og til på en forkert forhindring, men Bents tålmodighed bærer hende gennem banen.
Meghann kørte sin "sædvanlige" super-stil og vandt 3 ud af 4 senior-klasser. I den fjerde havde hun lagt ørerne og øjnene ved starten, og løb som hun selv havde lyst til - men det skal der også være plads til at hun gør en gang imellem.
Monty var ikke helt på toppen (og det var jeg absolut heller ikke), så efter 2 forsøg på banen, trak jeg ham fra de sidste løb. Så satser vi på, at han er helt frisk til Vordingborg på søndag.
Og lille Zippo, ja han hyggede sig med sin bedste Pia, søster Woogi, Gittes Quisa, som han er helt vild med og en masse andre venner.

Tak til Jette for godt selskab. Det var en rigtig hyggelig dag - hvor er det dejligt at se, at Mille bliver gladere og mere sikker på banen efterhånden. Og tak til Pia og Yanne for godt "naboskab".

Ingen kommentarer: