tirsdag den 13. maj 2008

Pinseferieintro

Her følger - i små portioner - beretningen om vores herlige pinseferie, som strakte sig fra onsdag den 7. til mandag den 12 maj. Vi kørte via Pia i Sønderjylland til Sandstedt, hvor vi lørdag og søndag deltog i Nordsee-Turnier, et af tysklands største aglity-stævner, arrangeret af Rolf Franck, som jo har opdrættet Paddy's mor. Desværre er jeg ved en fejl kommet til at slette den sidste del af vores billeder (øv) - og indlæggene vil blive tilføjet lidt efter lidt, så følg løbende med, så ender det med, at du får det hele med.

Vi startede egentlig tirsdag eftermiddag, hvor vi kastede de sidste ting i campingvognen og kørte ned til Pia (Zippo's opdrætter). Som sædvanlig ventede Pia med dejlig mad, og efter sådan et godt måltid, ja så var det dejligt at kunne lægge sig ud i sin campingvogn og sove.

Næste morgen vågnede vi til fuglesang, og jeg blev simpelthen så fristet, at jeg måtte en tur ud i skoven. Løbeskoene på, Meghann, Zoë og Zippo med uden snore, og så bare afsted derudad. En dejlig måde at starte ferien på. Og efterfølgende morgenmad i haven, gjorde bare starten på dagen endnu bedre. Zippo legede med Aya's hvalpe, og der var dømt ren idyl.

Ved 11-tiden satte vi igen kursen sydpå, og temmelig præcis 18.00 ankom vi til campingpladsen i Sandstedt. Vi fik anvist en plads og knoklede så som 2 små vilde for at få alting helt på plads. Vores plan var, at vi ikke fik mad, før alting var i orden - så det blev sen aftensmad igen, men så var alting også helt klart til, at vi vi næste dag bare kunne nyde ferien.
Herunder kan I se vores lille danske hjørne, før vi blev "omklamret" af tyskerne. Bemærk, at vores "have" går helt hen rundt om træerne, hvilket hundene var rigtig glade for.

Ingen kommentarer: