Hele familien

Hele familien

lørdag den 20. juli 2019

Ferie uge 2 - afslapning og lidt arbejde

Når man har sådan et arbejde, som jeg har – som bogholder i en mindre maskinhandel, hvor jeg er den eneste, der kan lave løn og betale regninger – så er det svært at få 3 ugers ferie i streg.
Men hvis man er lidt  kreativ – og i øvrigt har både en forstående chef og forstående kolleger – så kan det godt lade sig gøre alligevel.

I anden uge af vores sommerferie havde vi lejet Lone og Søren’s hyggelige sommerhus ved Sortsø Strand. Det er jo ikke mange steder, man kan få lov at komme med 6 hunde. Men til gengæld gør vi os umage med at aflevere tingene som vi overtog dem. 


Fra sommerhuset er der kort til vandet, både lufte-hunde-vand og badevand for 2-benede, der er masser af mulighed for hyggelige traveture og forskellige opleveler, og ikke mindst, så var der 20 minutters kørsel til mit arbejde. Ren win-win.


Så der var dømt en uges afslapning kombineret med lidt arbejde. Jeg startede med at køre på arbejde mandag formiddag og sortere bunker, lave løn og betale regninger. Og bortset fra endnu et lille besøg på kontoret fredag, så kunne resten klares på pc fra sommerhuset. Hurra for alle de muligheder der er i dag, hvor man kan logge på både regnskabssystemer, bank og mail, uanset hvor man befinder sig. 
Og mens jeg var væk, så arbejde/legede Bent også lidt. 


Vi har haft hyggelige besøg, Mandag til spisning på terrassen en helt fantastisk sommeraften, hvor det var mildt og stille, og hvor 10 hunde hyggede sig i haven, mens vi andre grillede og snakkede. Og tirsdag af Hanne, Ivan, My og Puck, til kaffe. Igen gik hundene bare så fint sammen. Bortset fra, at Gimli kan være lidt voldsom p.g.a. sin størrelse, så er jeg så stolt af vore hunde, som bare har taget imod alle de forskellige besøgende.

Her er det Midni, Hazel, Delta og Carla, der har vovet sig ud i vandet. 

Og her er lille yndige Alba på bare 8,5 uge, der var på besøg. Hun har simpelthen alt for høj cutefaktor. 


Vi har været lidt rundt i nærområdet. Det blev til et par besøg på det lille hyggelige røgeri og fiskeudsalg ved Sortsø Havn, som havde fiskefrikadeller der smagte, så man kunne høre englene synge.

Vi har også været i Stubbekøbing et par gange. Det er desværre en kedelig by, med mange lukkede forretninger. Til gengæld var der fantastisk mange smukke gamle huse.

Og så har vi været på Krokodille-Zoo. Det var en super god oplevelse, som kun kan anbefales, hvis man er i nærheden. Det koster 110,- kr. at komme ind, men det er bestemt pengene værd. Informativt, spændende, VARMT, og tydeligvis drevet af mennesker, der brænder for det, de beskæftiger sig med. Helt fra billetsælgeren til ham, der fortalte om skildpadderne, så fik de os til at føle os velkomne og godt tilpas.


I haven ved sommerhuset var der et vildmarksbad. Det fyldte vi op og varmede op (godt vi havde en spejder med), og så flød vi lidt rundt i det varme vand. Dejlig afslapning for både sjæl og krop.


  
Sådan en uge går hurtigt, og fredag satte vi igen næsen mod Bisserup. Vi skulle jo finde på noget aftensmad fredag aften, så vi besluttede os for at gå i Bisserup Fiskebar. En lille hyggelig restaurant, hvor man ikke kan bestille bord, så det er med at være tidligt ude. Til gengæld kan kokken stege et stykke fisk, så det bliver helt perfekt. Man kan sidde ude i den lune sommeraften, og det er oveni købet ikke særligt dyrt. 600 kr. for hovedret til 3, kaffe til 2, kage til 1, en flaske vin og en flaske økologisk saft. Det er fundet, til de penge. 

Og så var det i øvrigt tid til at pløje sig gennem vasketøjsbunkerne inden Fionia-Cup. 

1 kommentar:

Jacob Schultz sagde ...

Den, der læser dette vidnesbyrd i dag, skulle fejre med mig og min familie, fordi det hele startede som en vittighed for nogle mennesker, og andre sagde, at det var umuligt. Jeg hedder Jacob Schultz og kommer fra Tivoli, men jeg flytter til Belgien med min kone. Jeg er heldigvis gift med to børn og en smuk kone. Der skete noget forfærdeligt med min familie, jeg mistede mit job, og min kone forlod mit hus, fordi jeg ikke kunne tage godt af mig selv og familien. hende og mine børn på det bestemte tidspunkt. Det lykkedes mig i ni år, ingen kone at støtte mig til at passe godt på børnene. Jeg prøver at sende en testmeddelelse til min kone, men hun forhindrer mig i at tale med hende. Jeg prøver at tale med hendes ven og hendes familie, men jeg ved stadig, at nogen kunne hjælpe mig, og jeg har sendt anmodningen senere til så mange virksomheder, men stadig Ring ikke til mig, indtil en trofast dag kommer, som jeg aldrig vil glemme i mit liv . Da jeg mødte en gammel ven af ​​mig, som jeg forklarede alle mine vanskeligheder, og han fortalte mig om en god mand, der hjalp ham med at få et godt job hos Coca cola-selskabet, og han fortalte mig, at det var en caster-charme, men jeg er en person, der aldrig tror på fortryllelse, men jeg besluttede at prøve det, og jeg kontaktede ham via doctorosagiede75@gmail.com. Han instruerede mig og viste mig, hvad jeg skulle gøre i disse tre dage efter lanceringen af ​​trylleformularen. Jeg fulgte alle instruktionerne og gjorde, hvad han bad mig om at gøre godt. Drosagiede sørg for, at alt gik godt, og min kone ville se mig igen efter det vidunderlige arbejde Drosagiede. Min kone ringer til mig med et ukendt nummer og undskyldte, og hun fortalte mig, at hun virkelig savner mig og vores børn og min kone kommer hjem. Og efter to dage kaldes et firma, som jeg har sendt mit takkebrev, nu er jeg den eksemplariske virksomhedschef her i USA. Jeg anbefaler, at hvis du har problemer med at komme tilbage din eks eller helbrede dig for sygdomme som hiv og kræft, så send en besked til denne e-mail: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og du får det bedste resultat. Tag ting for givet, og det vil blive taget væk fra dig. Jeg ønsker dig det bedste.