Hele familien

Hele familien

fredag den 10. juli 2015

Dong Sommer-Camp

Mens vi går her og småfryser og pakker til næste uge, så må vi lige mindes sidste weekend, hvor vi monster-svedte på Dong Sommer-Camp.
 
For Tough'y var det første weekend i campingvognen. Det tog han nu med ophøjet ro. Vi lavede en lille "hundegård i hundegården" - men helst vil han jo være sammen med resten af slænget. Her har han dog taget en alvorlig slapper.

Undervisere på camp'en var selvfølgelig Kim og Ann-Britt. Her er det Bent og Blitz, der er i gang i varmen hos Kim.

Der var fin plads til både sigøjnerlejren og 2 træningsbaner på Kim og AB's mark.

Og selv kaffe-krusene var i vores yndlings-farve :-)  Shop til dyr-grønt :-)

Det var Fanta's første rigtige kursus. Fredag skulle han lige finde ud af, hvad der overhovedet foregik, lørdag gik fantastisk, og søndag gik han totalt i sort. Selv efter et brusebad (fy føj) kneb det med at samle tankerne.

Så tog han sig en lille lur - ryg mod ryg med lillebror. De elsker hinanden, de to - og Blitz er glad for, at Fanta har fået en hundehvalp. Så er hun fri for at han hænger i hende hele tiden.

Set-up - og klar til start :-)

Her er vores fine hold. Det var en kæmpe fornøjelse at være sammen med Heine, Kaare, Laila og Jesper hele weekenden. Vi var gode til at heppe på hinanden (selv om Bent og Heine var noget dygtige ind imellem). :-)

Tough'y hyggede sig i pauserne og fik mange nye venner. Her er det Susanne Rasmussen, der tager sig tid til en omgang hvalpe-leg.

Lørdag aften var der simpelthen den flotteste solnedgang over pladsen.

Og når mørket faldt på og temperaturen blev mere tilpas, så kom sneglene ind fra marken. Fy for føj, der var mange. Det var helt gyser-agtigt, som om græsset nærmest var levende.

Men alt i alt en fantastisk solrig og lærerig weekend.

Og her er lidt video fra dagene:
https://www.youtube.com/watch?v=NSmApjwgw2s

Om vi fik sol - tja........

Ingen kommentarer: